sahib22 Konu tarihi: 27 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 27 Mart 2013 salam men yeni lumia 920 aldim ve alanda zaryatqasi cox idi biraz isledenden sonra ise azaldi bu normaldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 27 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2013 Qaqaş,indiki telefonlar çox enerji işlədir.Çox işlənir,həmdə ekranlarıda böyük olur deyə,səhər enerji yığır axşama yox olur.Yəni çox işlədəndə 1 günə,az işlədəndə 2,3 gün gedir yeni tellər.. Köhnə telim Samsung S5230,bütün günü işlədirdim,mahnı dinləyirdim 1 həftə gedirdi enerji,lap az işlədəndə 1 həftədən çox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 27 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2013 Bolme sehvdi.Teze teldise biraz iwletmekle qutarmasi maraqli qaldi.Ozde onu teze alanda 2-3 saat zaretkaya qoyub sora iwletmelisen.Belkede normal bir hal sayilir,indiki teller heqiqeten cox zaretka yiyir.Mende HTC desire C var oda seher dolur axwwam bowalir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahib22 Mesaj tarihi: 27 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mart 2013 Hem de men telefonu usb ile komputere qosdum amma komputer bele oldu indi men ne ede bilerem bunun ucun driver var? Komputerde mpt usb device tam yuklenmedi bir zehmet buna baxardiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.