Axellis Konu tarihi: 20 Mayıs 2011 Paylaş Konu tarihi: 20 Mayıs 2011 SALAM EZIZ DOSTLAR MENE IE9 esl setupu lazimdi x64 ucun.ozunun saytinda var,endirdim girdim,baslayir serverden esl setupu goturmeye,mene hemin esl setup lazimdi,microsoftun verdiyi launcher kimi bir seydi,ona girdikden sonra ozu serverden esl internet exploreri endirmeye baslayir,yazilir install,do net install,install veririk baslayir esl setupu serverden endirir sonra pc yazir,mene pc yazilan setupu lazimdi,deyirem ozumde olan pc ye yazilan ie9 paketlesdirim,ele alinar?yani uptades den ie9 cixartmaq isteyirem,ancaq ,menim verdiyim ie9 yazsin,wpi ile! ne deyirsiniz ,esl setupu mene tapa bileceksiz? bilirem qarmasiq yazdim ancaq basqa carem yoxdu! VUSAL BEZ O RUS NECE W7 DIYE ie9 elave edib!mende onun kimi elave etmek isteyirem! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Onu uptade ile yeqinki integre edilib. yadaki hazir setupu integre edibler http://download.microsoft.com/download/C/1...sta-x64-rus.exe Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 senin MENE VERDIYIN VISTA UCUNDUR VUSAL,MENE WINDOWS 7 UCUN LAZIMDIR,HAZIR SETUPU!TAPSAN XEBERDARLIQ EDERSEN! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2011 1 http://www.microsoft.com/downloads/ru-ru/d...19-eb93996ca8e0 Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.