FROM NARXOZ Konu tarihi: 30 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 30 Mart 2013 Salamlar.Mən Mozilla Firefox ile odnoklassnike girirəm ama oradakı videolara baxa bilmirəm açmır videolar youtube özündə isə videolar açır bunun səbəbi nə ola bilər qeyd edim ki flash player ve mozillanı da abnavit eləmişəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2013 ... digər browser-lərdə odnoklassnik-dəki videolara baxa bilirsənmi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROM NARXOZ Mesaj tarihi: 30 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2013 Hə yoxlamışam digərlərində baxa bilirəm videolara odnoklassnikdə eyni profildə ama mozillada alınmır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2013 ... mozillanı sil...bax ki, c diskində papkası qalmasın...sistemi təmizlə...perezaqruska ver...son versiyanı yenidən yüklə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROM NARXOZ Mesaj tarihi: 30 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2013 Dediklerivin hamsini etdim sildim ccleanerle reyestri de temizledim sonra resmi saytindan yazdim flash playeri de yazdim yeniden ama yenede alinmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 30 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2013 ... bunu yoxla ... Plagin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROM NARXOZ Mesaj tarihi: 30 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2013 Yene duzelmedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.