Alxan Bayramov Konu tarihi: 30 Mart 2013 Paylaş Konu tarihi: 30 Mart 2013 salam, Windows-az.com ehli her vaxtuvuz xeyir... Menim telefonun Nokia C2-01-dir S40 seriyalarindan Men internetde oxudumki Blutuzla Wifi kimi qosulmaq olar yeni telefonun blutuzuyla Modeme qosularaq Wifi kimi isdifade etmek isdiyirem Internetde arasdirdim ama tapa bilmedim Xais ediem komeklik edesiz.. Hansi programlarla etmek olar nece Emaliyet Sistemim : Win7 X86 (blutuzu var Pc-dir) Telefonumun Dili :Azeri Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 30 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2013 Mence xeyr bele birwey mumkun deil.Hal hazirdada bele birwey ewitmemiwem.Cunki ozum wi-fisiz tel cox iwletmiwem ve modemden necese istifade edib girmeyin yolunu cox axtarmiwam tapmamiwam, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 31 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mart 2013 qaqa olur.. ozumde internetde gormusem sadece ede bilmemisem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 31 Mart 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mart 2013 Mən də çox axtarmışam amma tapa bilməmişəm. Daha doğrusu tapmışam ancaq çox qəliz yol ilə olub XP-də göstəriblər amma məndə 7 idi onun üçün yoxlamamışdım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 31 Mart 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mart 2013 Tapdim qaqa.... http://www.rbgrn.net/content/33-how-to-use-your-cell-phone-wireless-bluetooth-mo dem Ama ki ede bilmedim daha dogrusu ingilisce diye basa dusmedim.... hem komp-da hemde telefonda Proxy duzeltmek lazimdir bu barede melumati olanlardan komek gozduyurem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.