Guest E_I_E Konu tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 1 Nisan 2013 Salam qardaşlar. windows 7 -də internetə girmək istəyirəm ama mümkün deyil.Şəkil və videolu görüntüsü vasitəsi ilə göstərmək istədim bəlkə kimsə belə bir problemlə rastlaşmış olar. Bilən varsa kömək edərdi zəhmət olmasa qardaşlar. Əvvəlcədən TƏŞƏKKÜRLƏR!!! Şəkilli görüntü → Göstər/Gizlət Videolu görüntü → Göstər/Gizlət Video göstərməsə bu linkdən bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Salam-Aleykum.Wi-fi modeml girisen,ya adi modelemle.Sen interneti ya F1...........F12 duymeleri ile baglamisan,yadaki driver yoxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 modemlə girirəm. Driver var axı qaqa. Hətta silib yenidən yazdım. Yenədə həmin problem oldu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 My Webpage Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 qardaş, verdiyin linkə baxdım ama problem həminki problemdi. Təsiri yoxdu. Axırıncı dəfə Microsoft Office 2007 yükləndikdən sonra bu problem çıxdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 sistemi geri cekmeyi yoxla :? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 1 gün əvvələ geri çəkim? Proqram silinmə ehtimalı yoxdu qaqaş? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 ... internet şnurunu kompüterdən çıxart... setavoy pudklyuçeniyaya bax.gör set-in üzərində qırmızı x olacaq ya yox...şəklini qoysan daha yaxşı... ... sonra yenidən qoşub gözlə...setavoy qoşulmanın tiplərinə aid pəncərə gör gəlirsə,damaşnı set-i seç...səndə obşestvenni set seçilib...onu dəyişməlisən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Kamran qaqa. Hərcür üsuldan istifadə etdim. Şunuru kompdan ayırdım yenidən qoşdum . Yenə həmin problemi çıxartdı. Video görüntülü düzəlişdirmə yerləşdirə bilərsən qaqa ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Men sekile baxdim.Internet gelir amma acilir.Cunki orda suretin gedisi var.Belke poctdandir.Bastavleni sistem ele.Ve sonra daxil ol webekeye yeni sete orda ac ve bagla olmaldir bag ac ve bir az gozle gir ne olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 ... sən driveri sil..dispetçer ustroystvadan da gir.setavoy adapteri sil... ....driveri yenidən yaz...sənə aşağdakı şəkil gələndə 1-cini seç...damaşnıy set... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Kamran,qaqaw.. bu problem mendede olur,, yeni modemde set gosterir kompun ozundede gosterrir set var .. ama hec bir sayta girmir Diaqnostika qoyanda 2 asibka tapir DNS SERVER NE OTVACEYET... indi men Internet driverini hardan silib,hardan yaza bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Kamran qaqa, dediyin kimi yenə etdim. Şunuru ayırdım həmin problemdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 ....alxan , DNS-də internetə beynəlxalq çıxış İP-sindən istifadə edib yoxla... 188.72.188.72 188.72.188.82 ...E_I_E , şnuru çıxarandan sonra aşağdakı yerin şəkilini deyirəm çək... ... bir də yuxardakını elə...driveri yenidən yükləyəndə domaşnı set seç...internet olacaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Kamran qaqa. bax . buda şunurun çəkilmiş vəziyyəti Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 ... indi isə setavoyun driverini yenidən yazıb domaşni seti seç... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Silib yazdım ama yenə açılmır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 ... domaşnı seti seçdinmi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 kamran, qaqa indi eyni hal tekrar mende olsa men onu verdiyin reqemli brauzerin cubuna yazim? yoxsa onu harasa yazmaq lazimdir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 modemdə hansı ışıqlar yanır deyə bilərsənmı? şekilini çək baxaq bu problem telefon xəttindəndə ola bilər. sən hər etimala qarşı telefon şunurunu splitersiz istifadə et yəni telefonu ayır şunuru birbaşa modemə keçir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 ...alxan, buyur .... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 tesekkur qaqa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 ... alxan , halal xoşun ... ...E_I_E , domaşnaya set ilə girdikdən sonra yenə də problem olarsa.ssplitter-i yoxla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 2 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2013 qaqa,bütün yolları sınadım.Nəticə vermədi.Axırda format atmalı oldum Köməyə görə Təşəkkür Kamran qaqam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2013 ...E_I_E , halal xoşun .... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.