Męląñchølý Konu tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 1 Nisan 2013 flash karta 3 gb-dan cox ölçüdə fayl köçürə bilmirəm. Qeyd edim ki fayl iso formatindadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 ...flaş kartın həcmi nə qədərdir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Mende bu probilem olmusdu.8 Gb flasha kocure bilmirdim isonu.Amma isodan cixartdim geti Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Męląñchølý Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 8 gb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 ... əgər flaş kartda digər fayllar olarsa və ya flaş kart format olunmazsa iso və s. image fayllarını flaş karta atanda belə ola bilir... ...kartdakı faylları at komputerə və flaş kartı format elə... əvvəlcə iso-nu at ora... sonra digər faylları... (flaş kartı fat rejimində format elə) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Męląñchølý Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Kamran Cavadov, çox sağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Nisan 2013 ... Męląñchølý , halal xoşun .... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.