Sefa Aslanov Konu tarihi: 1 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 1 Nisan 2013 Salamun Aleykum qardawlar men bu proqramla WinMend-Folder-Hidden papqani koda qoymusam ancaq parolum yadimdan cixib komputeri farmat etmeden parolu nece tapa bilerem? yeni papqalarimi acmaq isteyirem xaiw edirem komek edinda onceden tesekkurler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 Mene hec kim komek etmeyecek?komeyinize ehtiyyacim var..deyirler o proqramin wifresi C disqinde hemen proqramin icindeki papqalardan birinde olur amma ne qeder axtardim tapa bilmedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 ... Simmer qardaş , xaker olmaq istəyirsən deyəsən ... ... açığı bu sahədə kömək etməyə həmişə ehtiyyat edirəm... ... ümidvaram ki, bu sənin özünə lazımdır...və heç kimsənin proqramını xak etməyəcəksən.... arxivi izvleç elə at ekrana.ekrana düşmüş papknı açıb içindəki proqramlardan videodərslikdəki kimi istifadə et... PROQRAM... http://www.boxca.com/l8w1d2b7es8j/WinMend_Password_Retriever.rar.html VIDEODƏRSLİK... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 Qaqa Allah razi olsun yox xayker olmaq istemirem ozunde bilirsenki xayker olmaq ucun proqramlawdirma dilini bilmek lazimdi onudaki men bilmirem arxayin ol ozume lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2013 ...Simmer , halal xoşun ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2013 Kamran mən sənin bu bacarığınada heyran qaldım deyəsən xakkerliyi gözəl biirsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2013 ... fiko_89 , təşəkkür edirəm ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.