VahidoV Konu tarihi: 2 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 2 Nisan 2013 Salam.Mene zehemt olmasa Alacakaranlik kinosunun her bolumun tek parcalarda turk dilinde oldugu ve yuklemesi olan sayt lazimdir.Qeyd Kino 5 bolumludur ve saytlarda axtardim tapamdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2013 Alacakaranlik-Efsanesi-Safak-Vakti-Bolum-2-(en axrinci) saytin yuxarisina bax diger butun bolumleri turkce dublyaj var.Internet download managerle yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 2 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2013 burdan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 2 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Nisan 2013 Allah komeyiniz olsun.Cox sag ol.Bir dostuma soz vermisem dusundum tapamram. .Internet download manager bu proqramdir?yoxsa yuklem lin ki var sayta Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 yukleye bilmedim ne ise sag olun qaqa eziyyet cekdiniz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 hm bolme sehvdi!,biraz diqqetli olaqda,,,,IDM ile niye yukleye bilmedin :?,qarwilawdigin cetinliyi de komek edek, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 ... download link .... (mövzunun yerini dəyişdim)... Yüklə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 Salam.Sag ol qaqas.He yeqin sehv bolmede acmiam.Qaqas bu link islmeir axi Kamran giren kimi silinir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 ...VahidoV ,bax... problem olmamalıdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 Kamran,Qaqs men anlamdim bu nedir ki?Bu videonun yukleme linkidr?ya proqramdir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 ...VahidoV qardaş, yuxarıda göstərmişəm ki,videonun yükləmə linki işləyir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 2 kompitporda yoxlamisam 404 not yazir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 linke daxil olma,internet download manager programini yukle ve Kamran qardawimizin gosterdiyi kimi et,windows-azda olmalidir o program, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Nisan 2013 ... vk.com saytında demək olar ki,əksər filmləri tapıb götürmək olur... ...Alacakaranlik seriyaları 1 çox formatda burda var...və onu axtarıb tapmaq və götürməyi göstərirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 4 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2013 He bildim.Basa dusdum.Cox sag ol.Amma sen hansi internet.br. ile girmisen kimende de eyni ilesende acdigi kimiacdi amma yuxarida o bolme acimladi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2013 ... mən internet explorer-lə işləyirəm...yükləmə üçnünsə,əsasən internet download manager-dən istifadə edirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 4 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2013 Kmaran qaqas sene cox eziyyet verdim.mede hele o internet dowland magerle ismek ucun vido derslik ve o proqramin zounun linki lazimdir ee qaqas esasa yoxsa kinonun ozun tapmisam amma vk.comda lap eladir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 4 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Nisan 2013 ...VahidoV , narahat olma...əziyyət deyil.... ....mən işlətdiyim versiya... http://www.boxca.com/8vsnt6glrgtw/Internet_Download_Manager.rar.html ...yüklə..reg faylını da 2 dəfə tıkla ...ok vur.perezaqruska ver... ...videodərslik deyəndə,bu elə də xüsusi proqram deyil...yəni adi saytlarda yükləmək üçün heç nə etmirsən.özü avtomatik çıxır.sən yalnız tıklayırsan vəssəlam... ...yuxarıdakı filmi də elə həmçinin.proqram özü çıxacaq...yuxarıdakı videodərslikdən də istifadə edə bilrəsən... ...düzdür bəzi saytlardan yükləmə edəndə bu proqramda bəzi işlər görürsən...belə saytlar olanda dərsliklər qoyuruq...amma bu çox az hallarda olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.