VahidoV Konu tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 5 Nisan 2013 Salam.Her vaxtiniz xeyir.Tekrar narahat etdiyim ucnun her bir kesden uzirli hesab edilmeyimi xahis edirem.Dostlar mene turk dilinde Nero Smart disk silmek ucun proqram lazimdir.Yukleme linki konkret olan ve lisenziya istemeyen proqram olsun.Men 4,5 Gb olan DVD disk aldim.Onu CD-Rom qosdum .Hec CD-Rpma daxil olmadan.Birbasa Ultro iso proqrami ile diske fail atdim.lakin faili sehv fail secmisdim.Buncun sehv fail yuklendi.sonra diskin svoystavaindan baxdim svabodnu pamaet yoxdur.Bir sekil yaddasi hecminde ise zanit pamet var.Onu silmek olarDiskin hasni formatda olmagin bilmirem.Qosan kimi daxil olmadan proqrami ise salamisam.Zehmet olmasa.Yaradilan werait ucun tesekkurler. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 ...mövzu təkrardır... nero-ya aid forumda yetərincə mövzu var.aşağdakı bölmələrdə problemini yaza bilərsən. http://forum.windows-az.com/topic_9645 http://forum.windows-az.com/topic_9905 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Men o movzulara baxmisam.Deyesen fikrimi size sehv izah etdim.Mene turce Nero Smart lazimdir.en esasi ise men yuxarida bir sual qeyd etmisem.zehmet olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 ...hər dildə nero üçün xüsusi mövzuya ehtiyac yoxdur... ... yuxarıdakı linklərdən başqa digər linklər də var...axtarış edin... ...dvd diskin silinməsi problemi ... http://forum.windows-az.com/topic_8724 ... 1 yerdə 2 problemi həll etmək üçün mövzu açmayın....türkcə nero istəmək ayrı mövzudur.nero ilə disk silmək ayrı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 kamran dede men seni basa dusurem.sadece men tama ayri sey deyirem sen tamam basqa.men bu movzunun ikisini birlikde yazmagda sebebim odur ki.men nero smart isteyirem nero smarti ise hemen diskleri silmek ucun isteyirem.Deyirem yeni silecekse men yukleyim bu proqramla movcutdursa eks halda men bilim ve yuklmeyimde Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Vahidov qaqaş bu diski silmək funksiyası demək olar ki Neronun bütün versiyalarında var ama o baxır sən hansı diski silirsən buda var... Əgər sənin diskin DVD və yaxudda CD-R disə bu formatda olan disklər silinmir... CD və DVD-RW belə disklər silinir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Mende Nero 12-dir.Bunu ise icinde 7-Nero vardir.Yeni butov paketdir.Men onunla lakin disk sile bilmirem.nero smartda bacariram.Nero 12-de ise hansi ile ve ne nece oldugunu bacarmiram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Mən Nero 12 işlətməmişəm heç qaqaş onu yalan deyərəm sənə... Birdə imkan varsa yazanda azəri şriftləri ilə yaz qaqaş belə yazaraq həm hərf səhfləri edirsən həmdə yazıların səliqəsiz görsənir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 He lap yaxsi.Yox dede mene bu heriflerle rahatdir.hetda yeni movzu acanda bele sen deyen kimi eziyyet cekirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Məndə əvvəllər sənin kimi əziyyət çəkirdim qaqaş ama sonradan məndə öyrəşdim... Həm sənin yazılarına fikir verirəm çox tələsik yazırsan və beləcə çoxlu hərf səhfləri buraxırsan ondada sənin nə yazdığını nə oxumaq olur nədə anlamaq olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 ...Nero 12-də CD-RW/DVD-RW disklərin silinmə menyusu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Esas odur ki derime careni tapiram.Azerbaycan dili ve ya orfoqrafiya dersi deyil ki.Her birinize tesekurrler.Cox sag olun.Allah amninda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 ...VahidoV , halal xoşun ...azəri sriftəri ilə yazmaq forumun əsas qaydalarına aiddir...və hamı qaydalara riayyət etməlidir...forumda status və dərəcəsindən asılı olmayaraq.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.