Faiq Əhədov Konu tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 5 Nisan 2013 Salamlar... Məndə kompyuterdə çoxlu program papkaları var hərəsinində içərisində videolar programla crack-lə bərabər... Mən indi bunları sırayla CD diskə yazmaq istəyirəm sonra diskdə bunları rahat problemsiz aça biləm.. Mən bir dəfə Nero Express ilə yazdım kopirovat elədim diskə programlar açıldı ama videolar açılmadı... Bunu kim bilirsə belə bişeyi kim test edibsə deyərdi istəmirəm disklər zay olsun... Cavab yazan hər kəsə əvvəlcədən təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 adi halda Məlumat kimi yazdıqda faylın formatından asılı olaraq yaddaş kimi yazacaq və kompüterdə videodursa video proqramı ilə vs kimi açmaq olacaq. Yox əgər sırf mp3, video birbaşa oxutmaq üçün lazımdırsa onun üçün məlumat kimi yazılmır. Neroda onların hərəsinin öz bölməsi var. Neronun son versiyalarından yaz və Start Smart Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Tural qardaş mənim işlətdiyim Nero 7 ultra çox yaxşı versiyadı problemsizdə işləyir... Qaldı ki sənin dediyin kimi məlumat formasında yazmaq mən bunu bir dəfə eləmişəm ama videolar açmıyıb... Ona görədə indi belə yazmağa biraz ehtiyyat edirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Qaqas adi qaydada Turalin dediyi kimi yazsan problem olmayacaq mende bir nece melumati video mp3 ve s kimi bucur yaziram yalniz DVD menyu hazirlayanda basqa usuldan istifade edirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Tanner qaqaş mən deyirəm bəlkə bu videonu açmaması formatındandı məsəlçün avi yox mp4 olmağı... Bundan ola bilər?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Xeyir eger DVD ye qoyursansa AVI olmalidir ocur yazanda yox eger eyni video kompda acibsa ve hemin videolari dediyimiz yontemle diske yazmisansa ve yeniden o diski kompa taxirsansa acmalidir 100 % Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 avi formatlı disk dvd də açmaya bilər .Ançaq cın istehsalı olan DVD lərin əksəriyəti açır bu vormatı çalış ya VOB formatlı yəni dvd formatlı ya da mp4 formatlı videolardan istifadə et.Çünki AVİ formatı çiy yəni tam emal olunmamış format hesab olunur.videonun ölçüsü 720x576 dən böyük olmasın .Hazırda Tv lərdə verilən videoların ölçüsü belədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Ola bilər videoda problem olsun yoxsa videolar açmalıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.