Tural Ağayev Konu tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 5 Nisan 2013 Salam xoş gördük əziz və dəyərli istifadəçilərimiz. Yəqin bilirsiniz ki böyük saytları saxlamaq əziyyət və çətinliklər bahasına başa gəlir. Saytımız yaranandan 5 il ərzində indiyə kimi yalnız istifadəçilərimizə yardımçı olmaq və onların internet texnologiyalarında yaşadıqları çətinliklərdə köməkçi olmağı əsas prioritet olaraq nəzərimizdə tutmuşuq. Ümid edirik ki bu müddət ərzində sizlərə az da olsa köməyimiz dəyə bilibSaytımızın daha da inkişaf etməsi, daim yenilənməsi, yeniliklərin olmasına yardımçı olmaq üçün "Sayta yardım layihəsi" yaratdıq. Məbləğindən asılı olmayaraq edəcəyiniz hər bir yardım üçün təşəkkürümüzü bildiririk. Edəcəyiniz yardımdan sonra bu mövzuda bizə bildirməniz xahiş olunur.. Bizim hesblarımız: 1. Webmoney ilə birbaşa öz hesabınızdan aşağıdakı hesablara köçürmə edə bilərsiniz. R417834413414 Z406345120598 2. Əgər Master CARD və ya Visa Electron kartla yardım etmək istəyirsinizsə o zaman aşağıdakı kimi etmək lazımdır. a) http://obmenov.com/ - saytına daxil oluruq. Qeyd edim ki burada minimal köçürmə 5dollar (5USD) təşkil edir. Şəkildəki kimi MasterCard Visa USD seçirik (əgər sizin kartınızın valyutası AZNlə olsada fərq etməz) Və hansı valyutaya pul köçürəcəyiksə həmin valyutanı seçirik. Burada Webmoney WMZ və ya Webmoney WMR seçə bilərsiniz. Seçdikdən sonra Обменять düyməsini vururuq. --1.jpg Bunları yazdıqdan sonra məlumatın dəqiqliyini yoxlmaq üçün " Проверка " düyməsini vurub yoxlaya bilərsiniz. Daha sonra qaydaları qəbul edib ДАЛЕЕ» vurun. c) Bundan sonra yeni pəncərə açılacaq və o pəncərədə siz kartınızın göstəricilərini qeyd etməlisiniz. Номер карты: Kartınızın üzərindəki 16 rəqəmli kod MM/QQ: Kartınızın üzərindəki bitmə tarixini qeyd edin (misal üçün 11/13) CVV: Kartın arxasındakı 3 rəqəmli kod --3.jpg--3.jpg --3.jpg 475642.jpg Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 ... imkanı olanlar dəstək olar inşALLAH... bu cür saytın ayaq üstə durmasına dəstək olmaq lazımdır.Çünki Azərbaycanda bu cür hərtərəfli təmənnasız kömək edən və dərindən kompüter savadı verən 2-ci sayt yoxdur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Aleykum Salam! Tamami ilə düzdü qaqam. İNSALLAH biz də bacardığımız qədər köməklik edərik. Amma qaqam bunun webmoney və kartla olması yaman pis oldu. Telefonla olsa lap əla olardı. Yəni sms - lə də etmək olar? Xahiş edirəm sifariş kimi pis başa düşməyin. Sadəcə məndə nə webmoney hasbı var nə də visa kart. Amma yenə də çalışarıq. Bu arada bütün sayt üzvlərindən bir xahişim olacaq köməklik edək. Daha çox öyrənmək və bilmək istəyirsinizsə buyurun sübut edin. Bundan da əlavə biz artıq bir ailə kimiyik. Böyük bir WINDOWS-AZ ailəsi. Yardımlarımızı əsirgəməyək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 İmkan olan kim köməklik göstərəcəm.Webmoney hesabi acmaq pulsuzdu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 problem deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 visa kartla mumkundu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Fuad Aliyev destekleyirem sms olsaydi yaxsi olardi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 SMS vasitəsi ilə ödədikdə pulun yarısından çoxu operatora gedir. Ancaq operator qazanır ordan. Plastik kart isə hamının evində var. Maaş kartından tutmuş gold kartlara kimi. Dəstəkləriniz üçün təşəkkürlər. Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 plastik kart var beli amma saytlara guven yoxdu cunku xarici saytdi azeri sayti olsa meselem Hesa*.az Sayindan olsa yaxsi olar birde tesufki beynalxalq bank kartlarinda CVV Kartın arxasındakı 3 rəqəmli kod yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Məndə varam!!! SMS-ilə olsaydı super olardı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Tural Ağayev-qaqaw heyifki plastik kartim yoxdu,SMSde size serf elemir.Elime kart duwen kimi elimden gelen desteyi etmeye caliwacam,,,,, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 mene ele gelir ki kontur shifresi de gonderilmesi yaxsi olar, yeni ki kontur shifresi gonderilsin admine Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 admine kontur lazimdi :? Sadece destek istiyir.Bu saytin yaranmasi nece insanin xerce duwmesine mane olub.Ustaya ve s.. pul vermiyib burdaki destekler vasitesi ile duzelib.5-10 manati cox ggorekmi :?,menim elime plastik kart kecse gonderecem..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Nisan 2013 TEessufki Tural ne plastik kartim var nede gold kartim ama bankda hesab acdiracam InshALLAH o zaman desteklerimi esirgemerem Qeyd movzunu yeniden ana sehifeye atdimki bilmeyenlerde bilsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2013 Nihad Əhədzadə admine kontur lazim olmadigini bilirem, sadece ona gore dedim ki web,moneyi ve ya plastik karti olmayanlar ki var ola bilsinn onlar kontur sifre vermek isteyer ve admin o sifreni kontur satilan maqazada pula deyise biler ki saytin hansisa ehtiyacin odemek ocun men o menada dedim, demesim ki admine kontur gonderek telefonuna yuklesin )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 busuper, Hec bir magaza bunu qebul etmez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 webmoney açmaq pulsuzdur?yoxsa pul tələb edir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Xahiş edirəm yalnız yardım edənlər bura yazsınlar. Başqa heç kim yazmasın. Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Tural Ağayev webmoney yaradıb yardım etmək istəyirəm.Onu yaratnaq pulladır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Xeyir pulsuzdur youtubede qeydiyyat videolari var yoxlaya bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 yəni telefon nömrəsi boş boş şeylərdi ? tanner mənim xəbərimdən bir səs çıxmadı ))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Yunis ana sehifededi baxa bilersen bura basqa nese yazmayin xahis edirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 sorry ((( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zed163 Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2013 Hami yazir kartim yoxdu tural neynesin size kart alsin versin.Men bu il telebe olacam imtahanda 560 bal topladim .Telebe olan kimi kartimi alib bu sayta yardim edecem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2013 Kartım olaydı vurardım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.