Memmed222 Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2013 Kartim yoxdu:olsaydi azda olsa köməklik ederem imelinize dostluq gonderdim qebul edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Kasım 2013 23.03 Rubul göndərdim webmoyevizə.......Başqa nikdə 100 rubulumda var baxım onu göndərə biləcəmsə....hər 24 saatdan bir göndərəcəm amma bu həftə yox. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakatala Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Kasım 2013 windows-az.com Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceferov87 Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Salam azda olsa men komey etdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 təşəkkürlər dostlar. yığılan pullar və qeydiyyatdan yığılan pul yalnızca saytın saxlanılmasına sərf olunur. Başım açılan kimi saytda maraqlı layihələr edəcəyik. Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ocak 2014 Kömək olan dostlar sağ olsun....İnşALLAH Tural gözləyirik.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Bull Mesaj tarihi: 21 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Eylül 2014 Salam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Eylül 2014 mövzunu bağlayıram.kim pul köçürdüb yalnız o yaza bilər bu mövzuya Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.