Guest SaDe_NiCk Konu tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 5 Nisan 2013 Salam kimde var meselen van persie man unitedde oynayan versiyasi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 .torrent.html]Pes Edit Patch 3.3 [01.04.2013] torrentle yüklə setupu aç.Next düyməsini bas özü yüklənəcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Salam qaqa sagol yukleyirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Nisan 2013 Dəyməz nəsə problem olsa buyur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 men yukledim birinci defe oynadim sora kompu sondurub acdim indi islemir oyuna girmir owibka cixir neden olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 ne yazilir? imkan varsa sekil qoy Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 qaqa upload ede bilmireme bilmirem setdendir nedendise basqa eynen bu football olan setup ata bilersen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 Patchin setupunu Pesin setupunu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SaDe_NiCk Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2013 pes edit patch bunun setupunu qaqa basqasi olsun Qaqa men bildim niye islemir cunki evvelki setupu pozmusam patch tek qalib deyene islemirdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.