Faiq Əhədov Konu tarihi: 6 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 6 Nisan 2013 Salam... Mən XP-ni flash karta yazmaq istədikdə belə bir oşibka gəlir bir neçə programlarda yoxlamışam onlardada belə olub iso. faylı dəyişdim yenə elə oldu ama bu ancaq XP-də olur bu nədən ola bilər bilmirsiz? Necə düzəltmək olar bunu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 salam bro mende de problem olmuwdu ama men sifravoy fotoaparatin kartina yazdim hec 1 problem olmadi beleke yoxlayasan hele yenede adminlerden soruw ama men hele eledim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Sıfravoy fotoaparat yoxdu axı məndə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZaMa_._JiN Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 WinToFlash proqrami ile yoxla ordada asibka yarana biler yaransa, flas karti format edib bir de yoxla alinacaq.... sualin olsa ver. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Dedim axı bir çox programlarda yoxlamışam elə Wintoflash-dada oşibka verdi... Flash kartıda çoxdan format etmişəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZaMa_._JiN Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 fiko_89 buyur bu da proqramin linki:WinToFlash Qaqam Sen .ISO faylinin ozunu yazmaq istemisen ona gore osibka verir... iso faylini DeamonTools ile Montirovat ele ondan sora windows fayli olaraq deamon tools un aktivlesdirdiyi VIRTUAL disc i sec... bele et isleyecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 agent47 qaqaş bəs bu axı o biri iso fayllarda işləyir axı sualdada dediyim kimi XP-dən başqa bütün sistemləri götürür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZaMa_._JiN Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Onda yazdigin XP versiyasinda hansisa problem var basqa versiyani yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 başqa versiyanıda yoxladım oda belə oldu bəlkə deyirəm sistemin tutumu azdı deyə bu qəbul etmir ondan ola bilər görəsən?? sistemin həcmi 214 Mb-dı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Windows XP Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZaMa_._JiN Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 qaqam onda o windows deyil basqa seydi )) 214 mb liq windows ola bilmez o windows u hardan yuklemisense o linki zehmet olmasa bura yaz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Qaqaşım elə yüngül XP-lər varda parametri zəif olan kompyuterlər üçün məndə personal kompyuter zəif olduğundan belə sistem yazmaq istəyirəm... BAX Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZaMa_._JiN Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 qaqa gozde men yukluyub baxacam indi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Ok bağışla qaqaş sənədə əziyyət verdim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZaMa_._JiN Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 No problem )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 gözləyirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZaMa_._JiN Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 2013-04-06_131736.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 şəkilə baxdım ama mənə elə gəlmiyibdə fayl iso formatda gəldi birbaşa əgər yarımçıq fayl olsaydı iso format olmazdı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZaMa_._JiN Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 sen iso faylini montirovat eliyib yukluyursen ? senin yuklemek ucun qoydugun fayl faiq/downloads daki iso faylidi ama bu MY computer deki hansisa virtual disc olmaliydi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 yox qaqaş montirovat zad eləmirəm sistemi elə torrentlə götürürəm birbaşa iso formatında gəlir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZaMa_._JiN Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 sen montirovat eliyib yazmalisan yoxsa yazilmayacaq. indi dediklerimi ele. 1.yuxarida qoydugum linkden wintoflash proqramini yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 yükləmişəm artıq... sən yoxladın elə yazılır?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZaMa_._JiN Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 2.proqrami ac men bu versiyani yox ama basqa versiyalari defelerle yazmisam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Mən bildim sən necə deyirsən Daemon tools ilə bu isonu montirovat edim ki disk kimi açılsın və daha sonra bunu programla Flasha ötürüm buda ağıllı fikirdi yoxluyum hələ belə görüm nə olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZaMa_._JiN Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Nisan 2013 ay sagol, bu fikir 100 faiz isliyecek islemesede baxariq men ozum video cekib qoyaram bura Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.