Faiq Əhədov Konu tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 19 Nisan 2013 Salamlar... Çox xahiş edirəm bu mövzuyla əlaqədar mənə kömək edərdiz... Məndə artıq neçə gündü ki kompyüterdə belə bir problem var... Deməli mən səhərlər kompyüteri açdıqda sistem açılmır eləcə zagruzka gedir ama açılmır... Söndürüb təzədən yandırdığda Diagnostic PC yazır... Mən badsector üçün program var onla hard diski scan elədim 2 error tapdı sildi həmin errorları sonra isə kompyüteri açdım açıldı... Problemsiz işlədi və beləcə axşama kimi yaxşı işləyir... Səhər durub yenidən kompyüteri açdığda yenə həmin problem yaranır yenədə badsector programıyla scan edirəm 3 error tapır həmin errorlar silinir sonra kompyuter problemsiz açılır və beləcə mən hərgün bu prosseslə daha doğrusu bu problemlə qarşılaşıram bilmirəm bu problemi necə aradan qaldırım daha özümdə bezmişəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 ... bu mövzuya bax ... http://forum.windows-az.com/topic_9255 ... burda arabesk_rap qardaşımız MaxBlst5 ilə hdd-nı sıfırlamaq yolunu göstərib...proqram da qoyub..məncə yoxlasan yaxşı olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Kamran brat mən onu bir dəfə yoxlamışdım hardasa 5 saat oturdum gözlədim yığsın deyə o 5 saat ərzində cəmi 2% yığmışdı indi pristav elədə o nə vaxta qurtara ona görədə gözlüyə bilmədim.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vugar1987 Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 bunu disk edit proqramı ilə daha sürətli edə bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 disk edit nə programı nədiki elə biraz açığ yazda link video zad qoy baxaq qaqaş... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vugar1987 Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Burdan yuklə İlkin yuklemeni BİOS-dan CD-rom qoy -Acilan pencərədə start copmuter with CD-rom sec enter bas -E:, d:, :c; ve s diskedit programini tap ( qara ms dos sehvesi gelecek ordan diskediti tap ) -cd diskedit yaz enter -DE yazib enter six. -qarshina diskin hrad diskin sectorlari gelecek probel və klaviaturanin koməyi ilə -phisical disk-i seç və enter six Gəl aşağı Physical Sector Absolute sector 1 olan yerə 000000080:00000...... bolmeden bax bu reqemler olan sectorun uzerine gel klaviyaturanin komeyi ile alt+P kombinasiyasini six starting sector 1 yaz , numbers of sectors 80 yaz enter , enter -Alt +w kombinasiyasini six, yene physical sector sec enter six, hard disk 1 sec enter -acilan pencerede 3 xanaya da 0 (sifir ) yazib enter bas Alt+w kombinasiyasi six, physical sector -hard disk- sector 72 qeyd eleenter six. vessalam. hard disk sifirlandi. Alt+ctrl+del bas perezagruzka ver. bunu mene kurda oyretmisdiler ve ordaki komutreler tez -tez format olunurdu deye sendeki kimi probler ortaya cixirdi bu vasite ile istenilen vaxt windows ES -ni yazmaq olur, Qeyd butun diskler silinecek ve 1 disk kimi gorunecek ( butun disklerdeki melumatlar silnecek ) Coxdandi 5-6 i;di ki bunu emirem ))) defterden bura sziler ucun yazdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Vugar1987 Çox asan bir tətbiq etmədir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vugar1987 Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Ilk baxıdan belə gorunə bilər. 1-2 dəfədən sonra 5 dəq diski sifirlamaq olar. bir nece saat gozlemekden yaxshidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Vugar1987, Qaqaş çox sağol yazına verdiyin məlumata görə ama nəsə çətin gəldi mənə bu inanmiıram belə sən yazdığın kimi etsəm alınar heç olmasa video görüntüylə olsaydı elə nəsə başa düşərdim ama belə qəliz gəldi mənə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vugar1987 Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Ilk defe menede cetin gelmisdi ele ki bu vasite ile kursa bir nece defe sifirlayib komputere windows yazdim artiq alismisdim. ))) bir defe de evde etmisdim. problemsiz. amma coxdandi etmirem cunki cox gec-gec ozudeki c diskini format edirem deye lazim olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Mən hansısa mövuda görmüşəm vin8in öz diski ilədə etmək olurdu sıfırlamağı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 hə Nihad qaqaş düz deyirsən məndə görmüşdüm ama o inanmıram ki tam sıfırlamaq olsun... Vugar1987, Qaqaş bu verdiyin program heç 1 Mb deyil mən bunu necə edim?? Diskə yazım ya necə?? Onu deyim məndə indi hazır disk yoxdu heç ama fleşkart var onla etmək olar bunu?? Birdə o yazdığlarını diqqətlə oxu gör harda nəsə səhf yada nəyisə yadından çıxartmamısan eliyərkən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 fiko-sene dedim axi windows 8 yazma. Windows 7 -Zver Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Hacker-8km, Qaqaş güya Windows 7 yazsam nə olacağ düzələcək?? Bu sistemlik deyil... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vugar1987 Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 flash cartala prob eləməmişəm. Disk məndə var, amma diskde bir cox sistem ucun lazim olan proqamlar var. proqramin hecminin is prosesine ne adiyati var? Imkan olan kimi diski iso fayli kimi uploud ederem. Dəftərdə nə var idi oldugu kimi kocurdum ç hec ne yaddan cixmayibç eksine daha aydin basa salmaga calismisham Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Yəni bu qədər az həcmdə olan program bu işin öhdəsindən necə gələcək onu anlaya bilmirəm... Birdə bu programı diskə necə yazıb boot-dan başlatmaq lazım... bax əsas budu problem... Qaldı ki sənin yazdığlarına qaqaş orda bəzi həfləri böyüklə yazmısan onları prosses zamanı böyüklə yazmaq şərtdi ya balaca hərflədə yazmaq olar?? Ətraflı yaz zəhmət olmasa... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vugar1987 Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Diski uplod edirem. 40 deq qalib. iso faylidi iso kimi diske yaz vessalam. O ki qaldi yazilara disk secende ( e, E , c, C ) ferqi yoxdu amma herfden sonra : ( iki noqte) qoy. ne yazmisham ele de ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Ok qaqaş gözləyirəm onda o iso. faylını... Sən orda boyük hərflə DE yazmısan onunda böyük hərflə yazılmağı şərtdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vugar1987 Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 komandaların böyük və kiçik yazilması fərq elemir. ( MSDos-da ixiyari komandaları yoxla gorəcəksən ) amma mən dəftərdə necə yazmişam elə də edridim. bu da diskdeki programlar toplusu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2013 Çox sağol qaqaş yükləyirəm artıq görüm bunla etsəm necə olur... İndi mən bu hard diski sıfırlasam bu problem aradan qalxar sizcə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 hard diski sifirlasan cox gumanki problem aradan qalxar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vugar1987 Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 deyirəm axı bu cür yolla - tez- tez format olunan komplarda ƏS yükləməkdə problemləri yeganə bu yolla həll edə bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Vugar1987, Qaqaş hələki bugün sistem açıldı problemsiz düzdü biraz gec açdı ama açıldı... Mən hələlik ehtiyyat üçün D diskində olan bütün faylları köçürtdüm bir yerə... Bu dediyim problem olan kimi sən dediyini edəcəm... Ama problemə gəldikdə isə məndə ƏS yükləməkdə bir problem yoxdu sadəcə sistem bir müddətdən sonra açılmır... Problem budu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Nisan 2013 Hacker-8km-qaqş düz diyisən məndədə çox formatdan sonra özü özünə disk yeri işləmirdi,kompda oşibkalar gelirdi və s..Mən Maxtor Maxblastla eləmişdim amma nəsə Faiq qaqaşımızda o işləmədi.Nəysə program çoxdu Vuqar qaqaş kömək etməyə çalışır baxaqda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Nisan 2013 Vugar1987, Qaqaş sənin verdiyin iso. fayl zay çıxdı diskə yazdım boot-dan açıram açılmır diskdə zay oldu getdi boş yerə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.