Faiq Əhədov Konu tarihi: 22 Nisan 2013 Paylaş Konu tarihi: 22 Nisan 2013 Salamlar... Mən Acer notbukuna Acer crystal eye webcam programını yazıram ama sonra açmaq istədikdə camera not found yazır bunu necə düzəltmək olar?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 22 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2013 Dispecer gir bax orda yazili gosterir driveri Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2013 Məndə ümumiyyətlə kameranın drayveri heç vaxt orda olmuyub sadəcə bu dediyim programı yazıb işlətmişəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 22 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2013 amma eslində olmalıdı məndə pc di kamera taxıram drayveri var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Nisan 2013 Notbukdu məndə qaqaş... Bu alınandan bəri belədi... Həmişədə acer crystal eye webcam bu programı işlətmişəm ama bu səfər işləmədi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 ...dispetçerə bax gör driver yüklənib ya yox...yüklənməyibsə sarı sual və ya nida olacaq... ... elə olur ki,windows driver qoyur amma proqramın yox...bu halda digər proqramlardan istifadə etmək olur...missal üçün HAmcap yükləyib yoxlaya bilərsən... ...əgər açılmazsa ,onda web camera üçün driver lazımdır... ... dispetçerdən baxanda elə olur ki,driver qoyulur deyə sarı rəngdə heç 1 işarə olmur...amma driver düzgün olmur...bu halda da kamera proqramları kameranı tapmır...dispetçerdən driver silib uyğun olanı yazmaq lazımdır... .... və bir şey də var...1 neçə kamera driver yükləyəndə də kameranı tapmır...gərək proqramdan girib kameranı seçəsən və s. səbəblər ola bilir...yadımda olanları yazdım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Nisan 2013 Kamran brat mən dispetçerə baxıram orda heç nə kameranın drayveri var nədə sarı sual nida işarəsi var... mən Youcam programını yazdım yoxladım kamera gəlir ama dona-dona göstərir... Mən həmişə bu notbukda Acer Crystal Eye Webcam bu proragramı işlətmişəm, bu program düşür bu notbuka... Həmişədə bunu işlətmişəm ama indi işləmir bilmirəm niyə... Sistemi təzə format eləmişəm Windows 7-dir... tapdım dispetçerdən kameranın drayveri var ama həmin dediyim program setup zamanı oşibka verir... problemdə budu ... .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.