senedeqalmaz Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 bağışla bir az kec oldu kompüterdə problem var idi buyur bu da video mən burda effectin adını olduğu kimi yazmışam amma nəsə problem olsa sən istədiyin kimidə yaza bilərsən vidio Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 mende hazirlamisham ataram bu gun bura baxarsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 senedeqalmaz, Çox sağol qaqaş videoya görə... Aydın oldu... Birdə bir söz soruşum bu işlətdiyin Photodex hansı versiyadı?? Məndəki 5-ci versiyadı ama ingiliscədi mən rusca istədim onda tapa bilmədim... Öz işlətdiyin programın linki əgər yadındadırsa onuda verərdin bir zəhmət... Qaqaş mən o videoda göstərdiyin kimi elədim ancaq yenə istədiyim nəticəni almadım... Bax aşağıdakı videoda göstərmişəm mən istəyirəm sırf alınsın yəni qar dənəcikləriylə olan effekt Snow effekti ama həmin effekt olmur... VIDEO Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 birde buna bax qaqash gor basha sala bildim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 VusVus, Ok çox sağol qaqaş baxım yoxluyub cavab yazacam... Qaqaş qoyduğun videoda edəcəklərini mən bilirəm sadəcə mənim nə demək istədiyimi sən başa düşmədin yenə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 dil paketi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Verdiyin link işləmir qaqaş... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 əməliyyat sisteminə uyğun dil paketini seç üzərinə vur sonra kompüterə perezaqruzka ver. O ki qaldı effectlərə çalış effektləri effects bölməsindən seçəsən .Remx bölməsində seçəndə şəkilin aşağı hissəsinə bax görəçəksənki seçdiyin effektin adı orda yazılmayıb və həmin effekt seçdiyin effekt olmayaçaq .Bu proqram tərəfindən avtomatik seçilən effekt olaçaq .Effektləri seçəndə try agarı bölməsini vur i effectin bir bir ardıçıliqla gəldiyini görəcəksən və istədiyin effekti seç ok vur buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Qaqaş sən verdiyin linki hələ yoxla işləmir axı link serverdən silinib... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Faiq link işləyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Hə qaqaş bağışla sənin birinci verdiyin link işləmirdi onunçun dedim... Mən elədim kompyuterə prezagruzkada verdim ama programın dili dəyişmədi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Faiq proqramın linkini tapıb sənə göndədərəm torrent fay Faiq proqramı ustanovka edəndə antivirusu söndür və redmedeki metini oxu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Senedeqalmaz, Qaqaş bu lap zırıltıdı ki yenə mənim işlətdiyim programın setup-ı buna baxanda yaxşıydı... Bilmək olmur heç bunun portable versiyası hansıdı normal versiyası hansıdı,qarışığdı nəsə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 özün bilən məsləhətdir amma narahat olma hec bir fərqi yoxdu 5-ci versiyalar hamsı bir birinə oxşayır.İstəsən hazır şəkildə bellofdada var bu proqram amma bellofun hecmi böyükdür bundan başqa bir çox proqramlarda var bellofda office 2013 də amma hecmi 8 gb dır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Nisan 2013 Yox qaqa elə bu işlətdiyim salamatıdı.. Çox sağol hərşeyçün... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Nisan 2013 halal xoşun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.