Hisatsu Konu tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 2 Mayıs 2013 Salam əziz qardaşlarım. mən hal hazırda xp işlədirəm amma windows 8-ə keçmək istəyirəm .. səbəb artıq necənci oyundur ki internetdən yükləyirəm və açmır . çoxu xp-ə getmir deyir və bunun nə dərəcədə doğru olduğunda bilmirəm. düzü xp-də qalmağımın səbəbi sürətli olması az ram yeməsi və oyunları 7-ə nisbətən tez açmasıdır və artıq görürəm ki xp-də işimi görmür indi əziz dostlar mən 8-i yazım yəni istədiyim oyunu rahat oynaya biləcəm yoxsa yox? ən əsas ''Warface'' xəstəsiyəm bu oyunu açması mütləq olmalıdır (kimsə w8-də Warface-i yoxlayıb?) Kompumun parametrləri belədir (x64 yazım yoxsa x86 yanı x32) CPU - Intel Core i3 2130 3.40GHz MB - H61M-S2PV RAM - 4,00 ГБ Elixir DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) VGA - Sparkle NVIDIA GeForce GT 630 (128 bit & 1 GB) HDD - Samsung 500 GB (7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Hisatsu mən də warface həvəskarıyam Windows 8 de warfaceni rahat oynayiram.Hec bir problem yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ...mövzu başlığı redaktə edildi və yeri dəyişdirildi... ... XP-ilə vidalaş ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Umimiyyetle bunuda deye bilerikki 2013 den cixan 99 % oyunlar XP ni desteklemir 2014 de XP nin updateleri baglanacaq yeni artiq XP elvida ama eger yenisense sene ilk once Windows 7 ni yazmagini tovsiyye ederdim eger isletmemisense eger isletmisense rahat Windows 7 ni bacarirsansa onda Windows 8 e kece bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hisatsu Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 dostlar komek eleyin. windows 8 yazdim amma D diskim itib onu nece duzeldim ve ya nece geri qaytarim tecili komek eleyin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Yeni movzuda komeklik gostermisem deyesen komeyinede catdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hisatsu Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 He qaqash ALLAH senden razi olsun. duzeldi. bagishlayin azeri shrifleri ile yaza bilmirem cunki Windows 8-da dobavit eleye bilmedim azericeni))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ...windows 8-də azeri dilini əlavə etmək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hisatsu Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 ALLAH razi olsun duzeltdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.