TΛNNΞЯ Konu tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 2 Mayıs 2013 Salam bir user məndən D Diskinin Gətirilməsi barədə köməklik göstərməyi istədi məndə yeni mövzu açdımki hamıya köməyi olsun bu hall bir çox istifadəçilərdə olur əgər D diskinizi format zamanı silməmisinizsə diskiniz itibsə video tam sizə görədir buyurun Video Dərsliyi Yüklə Videonu Online İzləyin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hisatsu Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ALLAH razi olsun senden deli olmushdum ee dedim D diskim getdi)) bir de bu windows 8 bele niye tez yuklendi 5 deq cekmedi hec 10 gb-liq papkasi var. birde obnavlenia yani update elemek olar windows 8-i yoxsa bagli saxlayim windows updatei? windows activator var sizin saytda onu yukledim restart eledi I fsyo aktiv oldu indi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Dəyməz elə hər şeydən dəli olmazlar nə köməklik lazım olsa forumda düzgün bplməyə mövzu aç köməklik edərik Birdə Windows 8 tez yüklənir obnovleniyanı bağlı saxla korlayar sistemi birdəki hə aktiv olub məncə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Təşəkkürlər Tanner.Mənədə lazım idi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Red Demon buyur xosdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ...Azər , videodərslik üçün təşəkkür ... ...Hisatsu , bir az forumda axtarış etsəydiz,,sualınıza cavab tapa bilərdiz... http://forum.windows-az.com/topic_9312 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
SURAGAT Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Acronics Disk Direktor proqrami vasitesilede etmek olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 eziyyetivi hala ele _) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Azər, video-ya görə Cox sagol.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 VusVus Halal xoşun wink.gif Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Mənə D) diskini blok etmək lazımdı , yəni D) diskini gizləyim ... Bu prosesi Xp -də edı bilirdim amma W7 də edə bilmirəm ... Tam dəqiq izah üçün şəkilə baxın ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Mən bu yolu bilirəm ama diqqətli olmalısan bilmədən format verərsən videonu izlə D Disc Hiding - D Diskinin Gizledilmesi By ATNNER Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Bir bu , birdə blok etmək istəyirəm ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 ma_N_ga, bu VİDEONU yoxla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Faiq Əhədov Bu lazım idi və birdə qadağa etmək ... Həmin bölmədə qadağa yeridə olmalıdı amma tapa bilmirəm ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Əlaaa çox sağ ol , həmçinin bütün əziyyət çəkənlər ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Dəyməz, halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 ...gizlədilmiş D diskini açmaq... ... bunun üçün istənilən papkanın link yerinə D:\\ yazıb enter bassanız, gizlədilmiş D diskinə girə biləcəksiz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 geceniz xeyir bu gun heyatinda ilk defe format etdim))emek sonra driver ses driveri olmadi sAG olsun fuad qardas komeek etdi o problem hell olundu ammq bir mesele var noutbukda formatdan sonra c diskinin hecmi 10 mb di evezinde ise d ve e disklerinin hecmi coixdu ve diskinde olmasi lazim olan papkalar , meselen windows, proqram fles v s. papkalar d diskindedi yeni ki sanki c diski d olub d diski e olub noutbuka da disk qoyub acanda diski f diskinde acir, bunlarin bele olmasibnin ziyani var? ve helli ne curduse kim bilse desin, indiden minnetdaram, sistem xp di Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Nağdalı Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 mendede formatdan sonra D diski silinmisdi burdaki dostlarin komeyile duzeltdim ancaq D herfi yoxidi G herfi yazdim bilmek isteyirem heriflerin ferqi var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Kamran versiyan üçün təşəkkürlər ... Bir internet klubda başqa cür gizlətmişdilər sən dediyin varinatı yoxlayacam , düşməsə yazacam bura ... busuper Niyəsini bilmirəm amma sistemi C) diskinə yazılmalıdı ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Emin Yeniden format et diskleri sil safsem sonra eyni cecmde 2 ye bol sonra her ikisine format sozunu basaraq formatla sonrada sistemi 1 ciye yaz vessalam eger bacarmasan youutbede Windows 7 Install yaz gelecek ne qeder bax deqiq oyren Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 ma_N_ga men ele bildim ki format zamani belke sehv etmisem cunki formatda C diskin secdim melumat cixdi ki bos yer yoxdu mecburen d diskin secdim sonra noutbukun sahibi dedi ki evvelden onda ele imis yeni ki alanda yox bu da kimdense basqasindan alib noutbooku elden, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 ... sistemin C diskində olması vacibdir... yoxsa bəzi proqram yükləmələrində və istifadəsində problem olacaq... ... D diskinin hansı hərfdə olması fərq eləmir... ...ma_N_ga , yoxlayıb yazarsan... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.