GooGle_Chrome Konu tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 2 Mayıs 2013 Salam dostlar , belə bir problem çıxıb həll edə bilmədim ... Videoda hər şey aydın görünür , wifi ilə qoşula bilmirəm ... Parol düzgün yığılıb modemə qoşulmaq olmur ... 192.168.1.1 girmir ...Video... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Męląñchølý Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Problem wi-fi ilə qoşulmaqda deyil. Səndə internetə çıxış yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Męląñchølý Mən belə başa düşdüm ki sən demək istəyirsən "internet yoxdu" ... Axı internet olsada olmasada mən modema bağlandıqda 192.168.1.1 ə girməlidi ... GİRMİR axıı !!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Męląñchølý Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 modemi özün quraşdırmısan? yox sən wi-fi ilə modemə girə bilməzsən. ancaq LAN naqili ilə girə bilərsən. səndə orda şəbəkənin üstündə nida işarəsi var. bu da o deməkdir ki, səndə hal-hazırda internet yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Modemi özüm sazlamışam anlayışım var ... İnternet var olmasa mən necə yazaram bura ? )) Sadece noutbuku qoşa bilmirəm vifi ilə digər kompüterlə girirəm və noutbuku düzəltmək istəyirəm ... Noutbuk qonşunundu ortaq giririk ... Męląñchølý Mənə elə gəlir səhvin var qaqaş ... Əgər modemin(modemin haaa vifiyə dəxli yoxdu bu söhbətin əlbətdə ki vifi parolunu bilmək lazımdı bunu etmək üçün) user və parolunu bilirsən sə modemə istənilən qurğulu ilə girmək mümkündü hətta vifi olan telfonlada girmək mümkündü ! 100% ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ma_N_ga Qaqas Wi FI ile modemin nastroykasina daxil olmaq olmur kimden istesen sorusa bilersen men defelerle TPLink modemle yoxlamisam istenilen qurgu sohbeti sehvdi ancaq kabelle baglanaa bilersen nastroykaya Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Tanner Sənə bir sual verim onda kim evə vifi lə internet çəkdirirsə mütləq persanalny kompüter olmalıdı ? Mən özüm noutbukla modemin içinə girib adını , parolunu dəyişə bilirəm ! Fərqi yoxdu inter oldu olmadı ... Şəxsən özüm evdən qonşumuzun vifi parolunu (vifi parolunu göstərən proqramla tapı onun modeminin içinə girib dəyişmişəm ... Zarafat etmişdim ona , Mən də vindovs 7 onda vindovs XP di ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Neye gore personalni menim noutbukumda modemin kabeli ucun cixis var eger sen dediyin kimidirsen onda bir ornek video cek qoy bura mende baxim gorek nededi problem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Lan kabelini təkcə modem üçün nəzərdə tutulmayıb ! Hazırlayıram ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ok sen hazirla men baxim gorek birde modemin nedir mende tplink dir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ... kompyuterə internet gəlmirsə , wi-fi-la modemin nastroykasına girə bilməyəcəksən... ... internetin olandan sonra bu mümkündür...çünki wi-fi-da kompyuterlə modem arasında əlaqə ancaq internet üzərindəndir... ...lan ilə isə fərqi yoxdur...çünki kabel əlaqəsi birbaşadır... ... qaldı ki,sənin probleminə...bu 1 neçə səbəbdən ola bilir... ...əvvəlcə lan ilə girib Wi-Fi porolunu dəyiş...o biri kompyuter və ya telefonlarla internet girmə...ancaq bu kompyuterdə yeni porolla internet girməyə cəhd elə...və nəticəni yaz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Kamran men Wi Fi ile modemi ustanovkani nezerde tutmusam Wi Fi ile olmur modemi ustanovka eger olursa bes niye gore mende olmur ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ...Azər sözün düzü səndə niyə girmədiyini deyə bilmərəm...amma Wi-Fi-la modemin nastroykasına girmək olur (internet varsa)... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Düppə düz Kamran !!! Səninlə tamamilə razıyam ... video hazırdı upload edirəm ... Kamran sən dediyini edəcəm video upload olunsun edirəm ... yazacam bura ... Tanner qaqaş buyur buda dediyim ...video... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Kamran mende kecen defe modemde problem olmusdu men nece vaxtdir modemi WI FI ile isledirem noutbuku hara geldi kecirdirem deye Lan kabelin isletmirem ama istedim WI Fi ile ustanovka edim ama alinmadi defelerle yoxladim alinmadi ama LAN kabelin kecirden kimi ustanovka oldu Manqa qaqas seni basa dusdum sen ustanovka olunmus modeme daxil olmusan men ustanovka ede bileceyini anlamisam Bes eger Wi Fi ile ustanovka olursa bes mende niye olmur ? Kamran nastroykaya girmek olur ama WI Fi ile ustanovka etmek olmur bos modemi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Kamran sən dediyin kimi etdim alınmadı yəni parolu dəyişib yoxladım amma alınmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ...Azər boş modemi test etməmişəm ...ona görə də bir söz deyə bilmərəm... ... ma_N_ga , dispetçer ustroystvanın şəklini çək qoy bura... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mademi resetle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Bes mende fikrimi catdirmaq isteyiremki bos modemi Wi Fi ile ustanovka etmek olmur mutleq LAN kabel lazimdir men yuxardada yazmisamki modemim xarab olmusdu tembellikden Wi Fi ile ustanovka etmek istedim alinmadi defelerle yoxlamisam Sukur ALLAHA ki basa dusduz fikrimi mende qardasin modemi ustanovka etmek istediyini yalniz ede bilmediyini basa dusmusem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 ma_N_ga, notbukdu səndə? Əgər ip adresinə girə bilmirsənsə Ethernet şunuru ilə, onda modemi resetlə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кавказский Парень Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Mende bilirdimki tekce lan kabelnen qowulur modemin nastroykasina)ama indi wifinen yoxladim alindi girir) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Tanner qardaş səhv edirsən mən hər gün bəlkədə azından 3 boş modem ustanovka edirəm wi-fi ilə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2013 Deməli belə ... İlk növbədə köməklik edənlərdən və etməyənlərdən Allah razı olsun problem həll olundu ... Problem o idi ki təkcə mənim modəmlə girmirdi bu noutbuk RESERT deyenlərin fikrini yoxladım və alındı ))) Hamınız çox sağ olun ... İstənilən vifi qorğusu ilə (əgər vifi paroldadısa və parolu bilirsizsə) modemin user və parolunu bilirsinizsə həmin modemə İSTƏNİLƏN hər bir şeyi etmək olar yəni vifi adını parolunu dəyişmək və sazlamaq kimi şeyləri digərlərini bilmirəm ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 manqa problemin 1-ci səbəbi məsafə ola bilər məsafə uzandıqca belə problemlər olur birdə antivirusu yoxla sil yenidən yaz cünki antivirusda seti bloklaya bilir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2013 Problem həll olundu ... Əziyyətin üçün sağ ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.