Jump to content
Forum Windows-az.com

notbuk sonür


Elit-killer

Recommended Posts

Proqramlar telegramda
Nihad Əhədzadə, mən bildiyim anti-viruslar ümumiyyətlə götürdükdə eynidir. Çünki eyni funksiyanı daşıyırlar. Sadəcə olaraq oları mən belə başa düşürəm ki, Proqram yaradıcısı Proqramını tanıtmaq və satmaq üçün özü virus düzəldir daha sonra proqramını paylaşır ki guya hər hansısa anti-virus proqramı həmin virusu tapib silə bilir.Bəlkədə bir neçə nəfər belə bir virusla rastlaşar kompda.Penetrator adlı virus heçbir anti-virus yaradıcısının ideası olmadığına, onun sildiyi faylları anti-viruslar bərpa edə bilmir.
Link to comment
Share on other sites

Antivirusun sonme ile hec bir elaqesi yoxdur.Antivirus olmamasi donmaya,oz-ozunden yeninden basmaya ve yeniden formata ehtiyac olmaya getrib,cixarda biler.Bezen ise Failler yuklene diski bele (D-diskin) virus elinden formatda saxlamq olmur.Kompitor qizdiqdan sonra sonurse o texniki yox,fiziki probilemdir.Ya onun soyutma sistemi duzgun islemir,ya da soyutam sisteminin kulleri deyisilmeldir.Diger en vacibi ise bu ola biler.Kompitorun adbaderinin basindaki maama ve ya kompitorun daxilinde adapderin kecdiyi paapa nasazligindan.Eger probilem adapderin razyomundadirsa deyisilmelidir.Qiyeti 50-qepikdir,eger kompitorun daxilindeki razyomdandirsa onun iynesi ya payat olunmali,yada ki ozu deyisilmelidir.Eger sen deyen kimi qizdiqdan sonra,terpenisden sonra ve ya oyun oynayarken qeflet sifr sonmesdirse.Egre pusk menuda sonulen kimi qaydasi ile sonurse he bu zaman format et sistemi deyis.

 

bumerlezgin,Eger ram islemirse hec acilmaz,eger video kart islemirse o zaman kompitor dayanar.Vintiyator duzdun isleyirse,batareyada oldugu halda bele qefleti sonurse demek qisa qapanamasi var ( zamkaniya)

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...