VahidoV Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 Mən hərbi bədən terbiyyəsi akademiyyasın bitirmişəm.Normativlərər esasən trnajor 16-18 ,18- 25,25-45 yaşlilar üçün nəzərdə tutulub.Amma bədənin fiziki qurluşu,imunitet,boy və qamətə görə bu standartlar 1-2 yaş arası öz yerini dəyişə bilər.Biri var tirnajor,var qanet və ştaqlar.Biz Bakıda və digər zallarda bu idamn avadanlıqlarını bir yerdə görürük .Amma tam fərqli sahələrdir. 1-Məşqləri çalışdıqca saat 6-8 arası et ... 2-saat 11-də yat və səhər 6-da oyan.(Subh cağı qaçma,ağır hərəkətlər etmə!Sadəcə yüngül atletika ). 3-Yeməklər 6-dəfə olur.(Səhər 7-8 arası ,10-11 arası,2- 3 yarsına kimi,5-6 arası və 8 yarsı,sonuncu koktel olur.) 4-Soyuq su ilə yuynmaq,mayka geyinməmək və təmizlik əsas şətdir. 5-Qrafika isə qollar,çiyin,sinə və ayaqlar.Hərəsi üçün ayrıca vaxtlar lazımdır. 6-Siqaret,agcaqanada dəmanı və içkidən uzaq olmaq. 7-Perlofka,qreçqa,qerkules,tvarok(kəsmik),yumurta,süd və meyvələr. 8-Turnik,paralel,padyom pervod və dənizə gedmək(üzgüçülük) ..... Bax bütün normativi yazdım kitabimdan .... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 sən gərək belə edəsən hələki deməli yəqinki hər gün yox tək günlərdə ya da cüt günlərdə yəni ki gün aşırı hər gün 1 şey eləməlisən məsələn 1 gün ancaq jim press o biri gün kantellərlə dürbəcür qaldırmaq şərti ilə ta o biri gün ştangla.belə olsa bu əla və hər gün hər 1 məsələn 40 dəfə jim elədin 1ci dəfə aralarında 30 saniyə fərq olmaqla aşağı düşürsən.38 36 34 yəni belə.həmçinin obirilərdə.yəniki belə başla 1dən yəni reski proqramla işləmə.bu qədər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 9 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Eylül 2014 Mən özüm hazırda bodybuilding üzrə məşq keçirəm sadəcə mənə maraqlıdır sualı verən user nədənsə cavab yazmır deməli bu iş ona ağır gəlib buyurun kim istəsə qardaşdı bütün hər şeyi öz kanalında demək olar başa salır Kenzo Karagöz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 Salam dostlar necəsiz. Məndə idmanla məsqul oluram ancaq trinajor zalinda deyildə yalnız turnikdə məsq edirəm. Mən bir suala cavab tapmaq istəyirəm sualım odur ki, mən axsamlar saat 9-dan 10-kimi mesqul oluram bunun bədənimə əzələmə ziyanı varmı ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 Aleykum SALAM bilirsən qaqaş necədi biri deyir səhər məşq ziyandı biri deyir axşam ziyandı ama mən artıq 3 illik bodybuilding və trainerlik təcrübəmə əsaslanaraq deyə bilərəmki mən səhər səhər məşq edirəm birdə qaldıkı ziyana o baxır sənin nə işləməyinə birdə məşqi gündə deyil hər əzələyə həftədə bir dəfə işləsən problem çıxmaz yəbi 1-ci gün sinə qolun önü 3-cü gün kürək-qolun arxası 5-ci gün çiyin və ayaqlar diqqət tdinsə hər əzələ yalnız bir dəfə işləyir həftədə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 Tanner, Mən həftənin bütün günü məşq edirəm hər gün axşam 9-dan 10-kimi. ondada 4-5 hərəkəti birdən edirəm. Həm sinəyə, həm qola, həm çiynə, həmdə Presese, jim və s bunları hər gun 1-saat ərzində təkrar etməyimin ziyanı varmı ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 X-missia 1 gündə hamsını işləməyin məsləhət deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 Ziyanı var dedin ? qaqaş bunu deyə bilərəmki belə etməklə sən yalnız ömrünü azaldırsan vəssalam mövzu kilid. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.