Faiq Əhədov Konu tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 14 Mayıs 2013 Salam mən istyirəm evdəki notbuku TV-yə qoşum bunu necə edim?? Bilən var bu haqda?? NewImage.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onur Əliyev Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Salam qaqa senin kompunun qiraginda HDMI Girisi Olmalidi ve eyni ile hemin girisden TV-de de olmalidi eger her ikisinde de o giris varsa HDMI wunur olur ondan al ve onun vasitesi ile Baglanti yarada bilersen titan-hdmi-hdmi-no_4.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Qaqaş mən onu indi hardan və neçiyə ala bilərəm?? Eger bilirsənsə ucuz meslehetli bir yer deyərdin... Birdə bunu həmin o dediyin HDMI şunursuz başqa yolla eləmək olar?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onur Əliyev Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Qaqa deqiq qiymetini bilmirem amma internet maqazinden tapdim, hem de onun qiymeti metrinden (uzunluqundan ) asilidir. Ikinci usul men bilmirem bilen varsa yazar inwallah Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Qiymətlərə baxdım ama nədənsə çox baha gəldi mən hardasa fikirləşmişdim 2-3 AZN olar adi şunurdu... Ok təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onur Əliyev Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Deymez komek etdim xosdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 O saytda metr ə görə qiyməti bahadı 2 yada 3 metrlik HDMİ şunurunun qiyməti 10 manatdı , hələ bəlkədə ucuz ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 ma_N_ga, Qaqaş mən bunu aydınlaşdıracam onsuz ama mənə indi əsas bunu HDMI şunursuz bunu necə edirlər bəs bunu bilmək istəyirəm... Bilirəm ki bu HDMI-sızda mümkündür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Buyur sən istədiyin ... Fikrimcə bu qurğunun qiyməti baha olar ... Ən yaxşısı HDMİ -di ... DLNA haqqında məlumat ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Mən başa düşdüyüm qədəriylə bu deyəsən modem kimi bişeydi ama bunun xərci düz deyirsən qaqaş çox çıxar... Bundan başqa yolu var yenə görəsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.