Guest DoN Vito Corleone Konu tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 16 Mayıs 2013 mende anti-virus aviradi evvel kasperski iwledirdim amma uwaglar bunu meslehet gorduler sozum bunda yox indide internetden ne iqra kocurdurem avira tutur poxur ))temiz gic olmuwam gta kocurdurem pozur bawqa oyun kordurem pozur virus kimi gorur iqralari sualim belediki men neyleyim bu aviranin elinden ?))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Teymur məndə də elə olmuşdu. Aradan qaldırmaq üçün bir yol deyecəm amma olmayada bilər.Sən yenə də yoxla. Antiviruslarda 3 cür qoruma var: Ev qoruması Ofis qoruması Böyük şirkət qoruması Onu parametrlərdən əgər türkcədisə koruma duvarından idarə edə bilərsən Ev qoruması hər bir faylı qəbul edir və daha çox təhlükəli olanları silir. Ofis qoruması hər faylı qəbul etmir.Ofis qoruması zamanı ancaq şurkət fayllarını yani dilmanc,antiviruslar,multiplayerlər,adobe belə yani hər hansısa bir şirkətin faylını qəbul edir. Şirkət qoruması kompyutere heç bir şey yazmağa icazə vermir.Adobe flash playeri virus görür bir sözlə onun üçün hər şey virusdu şəkil belə. Səndə ola bilsin şirkət və ya ofis qorumasıdır. Məndə avira deyil avastdı amma sen yenədə yoxla .Antiviruslar bir-birlərine çox oxşayırlar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Yunis Abdulkerimov choxsagol brat eziyyete gore bawa duwdum alinsa wad olaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 dəyməz İNŞALLAH alınar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Teymur, ən məsləhətlisi Avira ni silib Microsoft Essentails yazmag dir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 avirani umumiyetle sil yoxsa basin agriyacaq. Microsoft Essential meslehet gorerdim istesen yukle Microsoft Security Essentials Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 sizin dediyiniz antivirusdu? bir şey başa düşmədim avastda yaxşıdı. məndə avastdı yaxşı antivirusdu amma sen bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 avirani pozdum Microsoft Security Essentials bunu yukledim pis deyil eladi amma onu bilmiremki bu sistemi qoruyur ya yox ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 düzünü desəm məndə bir şey başa düşmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Qaqaş qoruyur buda Microsoftun öz antivirusudu bu həm yüngül həmdə yxşı hesab edilir.Düzün desəm mən heç antivirus işlətmirəm mma forumda birçox istifadəçi bundan istifadə edir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Yunis,Antivirusdu Essentails Teymur,Sistemi qoruyur kespersky necə bu da elədi ama bu yüngüldür Kasperskden avastada aviradan doktordan sa bunu meslehet görərdim ozum anti isledmirem isdedende Essentails isdedirem.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Bu Microsoft Security Essentials-da bəzi antiviruslar kimi program crack-ları silir ya necə? İşlədən varsa bu barədə ətraflı məlumat verərdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Microsoft Essentials- ANTIVIRUSU HEC BIR PROGRAM VE CRACKLARI SILMIR Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Bəs virusları necə aradan qaldırır?? Bunun update və yaxud C və D disklərini Scan eləmək üçün funksiyaları var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 qaqa her seyi ozu avtomatik eliir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Faiq burdan ətraflı məlumat ala bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 mənim avastım var və mən bundan narazı deyiləm yenə də çox sağolun )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 RΣD DΣMθN Təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.