Faiq Əhədov Konu tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 16 Mayıs 2013 Salam məndə bir az öncə kompyüterdə belə bir problem yaranıb deməli kompyuteri söndürüb yandıranda bu aşağıdakı pencərə gəlir... Bunu necə aradan qaldırmaq olar? .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Sistemi geri cəkib yoxlamısan ?.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Sistemi geri çəkərdim ama mənə lazımlı programlar var onlar silinəcək ona görə bunu eləmirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Hə başa düşdüm , buna bax gör kömək eliyir http://www.youtube.com/watch?v=hPnqUM-qLWw Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 msconfig yaz avtozaqruzkadaki fayllara bax gor hansi fayldisa sondur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 RΣD DΣMθN, Sənin sözüvə qüvvət qaqaş mənim elə bayaq o ağlıma gəldi elədim düzəldi daha olmur Cavab yazan hər kəsə çox-çox təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.