Guest DoN Vito Corleone Konu tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 18 Mayıs 2013 Salam eziz Windows-Az.Com istifadecileri ...mene nero proqrami lazimdirki (dvd-cd-mp3-ve s ) formatda olan fayillari diske yaza bilim amma nero chox yuklemisem ustanovka eleyirem 6,7 dene nero acilir bilmirem hansinnan istifade edim mene bir komeklik onu ede bilersinizki kim kankret 1 nero proqramindan istifade edirse onun linkini yerlewdirsin girim yukleyim yalniz 1 nero ...Diqqetinize gore Tessekkurler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Buyur burdan Nero 9 0 9 4 Ultra Edition Full Version (with Serials and Patch) in Applications > Windows 372.52 MB bunu yukle mende bunu yukmeisem acilanda esas nero ikonuna gir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 ee yox ay brat yukluceyem yene 10, 15 dene nero acilcey gic olub qalceyam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 nero express e gir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 teymur seni basa dusmedim ola bilmez axi 10 15 dene nero cixsin nero yuklendikde (normal) bir adi cixir bide Nero Express Buna bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 VusVus deyekki girdim ora yene kohne hamam kohne tas olcey mene 1 proqram yalniz 1 proqram lazimdir kimde varsa yuklesin bir yere linkini versin mene girim mende yukleyim yoxsa 100 minnernen nero var googlede ele tapib yukleyeremde men deyiremki hansini yukleyirem 10,15 dene nero acilir hec yaxwisida olmur icderinde mene kankret 1 nero proqrami lazimdir dai yukledikden sonra 10,15 dene yox... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 sene qurban olum men nece yani problemini biraz aydin yaz )))) 2-ci verdiyimi yukle dosdumada onu yazmisam rahat Cd-ye mp3 burn edir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 alxan ay brat niye meni bawa duwmursuz ingilis dilinde danisiram ?)))men deyiremki mene nero proqrami lazimdir dvd mp3 cd yazarlar hamisi 1 proqrama cemlewsin amma men indiyenekimi ne nero proqrami yuklemisem netden hamisi yuklendikden sonra 10, 15 dene nero proqrami acilir ve neticede gic olub qaliram mene yene deyirem yalniz 1 proqram lazimdir yukledikden sonra 1 nero olsun bax miwkani basim ustune girsun nero proqramina ve istifade edim yene bawa duwmeduz ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Teymur qardaw basa dusdum narahat olma verdiyim 2-ci linkden yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 oldu menim bratim sen deyen olsa nero proqraminin adi deyiwib alxan eliceyem ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Mən başa düdüm nə demək istəyirsən.Amma tək 1 dənə inanmıram olsun.Amma lite versiyalarında bir iki prog olur içində və Nero expressi açırsan. Sən istədiyin budu bunu yüklə yoxla mən yoxlamamışam amma təkcə nero expressdi yəni video şəkil mahnı zad atmaq üçün... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Nihad Əhədzadə choxsagol minnetdaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 qaqa buyur torrent link burda iki denedi cemi burning rom birde nero express yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Her birinize Tessekkurler...Istediyimi tapdim emeye qiymet vermek ucun vse verdiyiniz linkleri yukleyeceyem... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 sende sag ol qardawim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Teymur qaqaş əməyə hörmət olaraq bütün linkləri yükləməyə ehtiyac yoxdu.Bizim əməyə hörmətimiz sənin istədiyini tapmağındır.Tapmısansa lap yaxşı buda bizim bir sevincimizdir.Tapdığın üçün əminəmki tək mən yox əməyi keçən bütün istifadəçilər sevindi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Nihadla raziyam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.