Guest Kənka Konu tarihi: 24 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 24 Mayıs 2013 Salamlar...Men Windows XP-nin diilin deyismek isteyirem nece defe elemisem olmur.nece ede bileremki dili ya turk yada azerbaycan dili olsun? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2013 buyur Yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 Fuad Kerimli qaqa yazirki bu defe ugursuz alindi.nece duzeldim? Fuad Kerimli qaqa yazirki bu defe ugursuz alindi.nece duzeldim? Fuad Kerimli qaqa yazirki bu defe ugursuz alindi.nece duzeldim? Fuad Kerimli qaqa yazirki bu defe ugursuz alindi.nece duzeldim? Fuad Kerimli qaqa yazirki bu defe ugursuz alindi.nece duzeldim? Fuad Kerimli qaqa yazirki bu defe ugursuz alindi.nece duzeldim? Fuad Kerimli qaqa yazirki bu defe ugursuz alindi.nece duzeldim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.