VURGUN86 Konu tarihi: 24 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 24 Mayıs 2013 Salam Forum admini ve user'leri. Teze Notebook format verdim driver'lerini yazdim, axirinci driveri yazdim kompa restart getdi acilanda "Windows Zapusk" yazir qalir acilmir. Bezapasni Rejimden girdim ki driveri silim amma Bezapasni Rejime girirsen fayllari sayir "Pajalusta Padajdite" yazir qalir. Nece etmek olar tecili komeklik edin xahis edirem. "El tutmaq Eliden qalib" Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2013 belke icerisinde disk qalib bir defe bele bisey basima gelib disk varsa cixart .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2013 Salam sən drayverləri notbuka hansısa programla yazmısan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2013 driverlere gore restart getmez yqein ki video kart driverini yazib sonra restrat isteyib ok vermisen yada oz ozune restart gedib yananda bele olub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2013 Notbooka sen driveri driver paketlerden her hanisa ile etmisen ona gore.Onlayin axtaris driver paketlerinden basqa hec biri ile driver yukleme.Bezopasnisti zejimel gir ve hec ne etme.Tam ozune gelsin.Sonra dispecir ustanofkadan VGA diveri poz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кавказский Парень Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2013 Driverleri pack programlariynan yukleme.Tek tek oz orginal driverlerini tap yukle ne qeder eziyetli olsa bele deyir eziyetine Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2013 Ümumiyyətlə Driverpack Solution və bir neçə belə programlarla notbuka drayver yazmaq düzgün deyil bu programlar əsasən personal kompyüterlər üçündü... Belə bir hadisə mənimdə bir dəfə başıma gəlib məcbur təzədən format eləmişəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.