Elbəy Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Salam dostlar mənim dostum sayt açacaq istəyir sayta məlumatlari yəni yazıları mən yerləşdirim saytın belə işlərin mən görüm, bu barədə sizin köməyinizə ehtiyac var bunun üçün dərsliklər varmı? varsan link verin zəhmət olmasa biraz məlumatım olsun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Posted May 26, 2013 Share Posted May 26, 2013 Xəbər yerləşdirmək üçün dərsliyə ehtiyac yoxdur. Yerləşdirdikcə kodları tanıyacaqsınız və 3-5 test etdikdən sonra öyərənəcəksiniz. Quote Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Posted May 26, 2013 Author Share Posted May 26, 2013 Əvvəllər HTML diliylə məşqul olmuşam biraz bilirəm pulsuz saytda işlədmişəm onda problem olmaz. Minnətdaram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts