sahin666 Konu tarihi: 27 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 27 Mayıs 2013 Mən kompun səsi gəlirdi deyə pc ni açdım materinkadan başka hər şeyin tozunu təmizlədim..Cpu soyuducunuda çıxartdım.Sonra yerinə salmaq istəyirdim.ama alınmırdı.sonrada keşirilən yerləri qırıldı.indi onu mən ora necə birləşdirim?Hə birdə Termal pasta azərbaycanca adını bilmirəm.onu hardan almaq olar? 4.JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 Sahin ataw o 4 kecicini cixart platanin altina 4 kunc soyuducu razmerinde birwey tap yerlewdir ve sonra o plasmas kecicilerin yerine wurup qoy ve bagla getsin bu qeder sade ... termo pasta pc temir yerlerinde olur men onun bawqa adini ewitmemiwem ele termopasta ewitmiwem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 məndə keçicilər şəkildəki kimi deyil.Başqa cürdür.şəklini çəkib qoyaram.Termo pasta əvəzinə başqa bir şey etmək olar? Wholesales-HTPC-font-b-CPU-b-font-Cooler-Super-thin-25mm-height-with-92cm-cooling-font.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 qaqawim lap eger ele gelimli deyilse eger duzelde bilmesen 3 manatdir tezesi karopkanin icinde get al canun qutarsun...yox qaqawim menim bilen termopastani hecne evez edici yoxdur hec olada bilmez chunki onun deyeri nediki uzaqi 2,3 manatdir ele soyuducunu alan yerde olacey 28 de pc temir yerlerinde doludur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 Soyuducu 3 manatdır?mən onu necə açım?yəni iki hissəyə bölünür.birini aşdım o biri şunurla harasa birləşib onu nə edim? Soyuducunun modelinə görə fərqi olur?yəni alanda eyni olmasa hansından alım?Şəhərdən kənar yerlərdə olar?Mərdəkanda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 ay sene qurban orda nevarki hecne yoxdur sene soyuducu yox unun altindaki lazimdirki o otursun yerine onsuzda soyuducu yeni vintilyatoru o altindaki temire baglanir sadece vintilyatorun vilika kimi kecici wunuru var onu hardan cixartmisan onu yadinda saxla ve ona uygun get 28 may milli bankin arxasinda pc temir maqazinleri var olardan birine gir maqsimim 6 manat apar ve istediyini al ve gel o vintilyatoru bala tezesinin ustune ve wunurunu hardan cixartmiwdin ora daxil et i vse oldu bitdi bu iw merdekanda 1,2 yerde olar vagzalda samsung maqazinin servisinde ve s...amma weherde 3 manata aldigin bir ewyani burda 7 manatdan awaqi ala bilmeyeceksen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 Mən soyuducu aldım.dedilrki məndəkindən uje satılmır.olsada çətin tapılar.dimaetri eyni olan bi dənə tapdı verdi.dedi bu geedəcək kompa.üstündə termopastada verdilər.Amma onu bilmirəm soyuducu sxeme dəyməlidir ya yox.əvvəlki soyuducu dəyirdi bu başqa cürdür deyə soyuducunun altı sxemə dəymir.Elə kompu yandırdım kopmpl yandı ama yandıran kim siqnal səsəi gəlmir heç kompda yanmır. XILENCE-FROZEN-FIGHTER-CPU-SOGUTUCU-LGA775__52680457_0.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 prosessoru cixartmiwdun yerinden ??belke prosessiri cixartmisan sonra duzgun otuzdurmamisan yerine bu chox weyden ola biler belke ram iwlemir ... sen pc xod verirsen xoda duwur her wey iwleyir sadece ekrana tok getmir ???yoxsa umumiyyetle iwlemir ?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 Hə hər şeyi çıxartmışdım demək olarki 1.Ekrana gəlmir heçnə. 2.Həmişə kompu işə salanda siqnal səsi gəlirdi indi gəlmir. soyuducu sxemə dəyməlidir?ya yox? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 Yaxinlaw kompitor temiri olunan dukanlara,yadaki yaxinsansa get Sedereye de ki,Wiprisofka pasta lazimdir soyuducu.Verecekler siprisde olacag.Sehv etmiremse 2 manat olmalidir.Onu az vur.Yox onu hec ne ise evez etemek olmaz.Cunki istiden quruyar.Amma o qurumur.Ve plotaya axmir.He birdeki payat selekonlar var sehfaf qirilan yerlere vurub muveqqeti yapisira bilersen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 bilmirem qaqaw chox weden ola biler bayaq dediyim kimi ramdan blokpitantadan ana platadan prosessirdan tak wto elinde zapcastin yoxdursa sen onu ustaya aparmali olaceysan eger lazimli zapcastin olsaydi bir-bir yoxluyardin sen her ehtimala qarwi bawqa ram tap yoxla yox eger yene iwlemese demeli ana platadandir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 monitora gedən şunur işləmirsə dediyim siqnal səsi gəlməlidi ya yox.Həmdə kompu yandlrandan sonra heç cür sönmür.ancaq tokdan çıxartmaqla olur?Ramı yoxladım yenə işləmədi.başqa ramla.Bunuda biləmk istəyirəmki cpu soyuducuya dəyməlidir yoxsa vacib deyil? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 he qaqaw onda sende anaplatadi...ele soyuducu cpu ucundude prossessiri soyudmagcundur deymelidir deyendeki vintilyatorun altinda demir olmalidir o demir prosessira yapiwir yapiwmamazdan qabag termo pasta vurulur sonra yapiwdirilir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 Bilmirəm necə oldu komputer işə düşdü.Amma soyuducu surup və ya başqa şeylə bağlana bilmir.indi prosessoru eelə bil yanı üstə qoymuşam.onu həmişəlik elə qoysam ziyanı olmaz ki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 yox ay qaqaw soyuducunun altinda demir vara o polni prosessira yapiwmalidir orda santimetr sohbeti var eger 1 sm arali qalsa 1 saat iwledi ya iwlemedi butoy vurur yandirir kampyuteri o demir gorey ora polnu yapiwsin ve onun ustundede vintilyator olsunki onu soyudsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 Hə dəyir dəmirə Cpuid Hardware proqraml ilə tempratur 43 C göstərir. Bas case i yanı üstə qoymuşam.onun ziyanı yoxdur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 Bas case ne demekdir nedir ?bawa duwmedim ney qoymusan uste neyin ustune ???43 derece normadan artigdir 60 olandan sonra sonecek ve soyuyanda xoda duwecek bunu 2,3 defe elesen prosessoru yandiraceysan tak wto onun nese bawqa derdi var ola bilsinki sen soyuducunu prosessorun ustune kip otuzdurmamisan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 Mən nə qədər dükana baxdım.eyni soyuducu tapa bilmədim.Dedilər ki məndə olan model uje yoxdur.indi hamısı şurupla bağlanır.Məndədə ana platada soyuducu yerində şurupla bağlamaq olmur.Ona görə prosessoru yəni kompu elə bil uzandırıb qoymuşam.o cür qalır ama düz qoysam soyuducu yerində qalmaz Mən nə qədər dükana baxdım.eyni soyuducu tapa bilmədim.Dedilər ki məndə olan model uje yoxdur.indi hamısı şurupla bağlanır.Məndədə ana platada soyuducu yerində şurupla bağlamaq olmur.Ona görə prosessoru yəni kompu elə bil uzandırıb qoymuşam.o cür qalır ama düz qoysam soyuducu yerində qalmaz 2013-05-28_133254.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 ay qaqaw sen dediyin wey jizn boyu ola bilmez sen ana platani cixart sene yeqinki 4 bucaq demir veribler o demiri yerlewdir ana platanin altina sorada ehmallica otuzdur awai o soyuducunun wuruplarini bagla six ora i vso Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 Onu düzəltdim çox sağol.Məndə deyirdim o nə üçündür.Ama tempratur bu cürdür. 2013-05-28_140932.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 qaqaw gpu=-da chu-da prosessordu prosta gpu z var gpu e var cpu z var bularin nuvelerne gore ferqleri var o onu bildirir oki qaldi normal istilik derecesine mence normal 20 40 arasidir onnan sora dereceler termo pasta cekib prosessora yaxwica demiri ustune berkidib ustunede vintilyatoru baglasan mence tempurator enecek awaqi qaqaw ne qizir ?vintilyator qiza bilmez axi ola bilsinki termopastanin iyidir oda normal hal deyil belke gujdu qrafikali oyun ve yaxudda proqramdan istifade eleyirsen hansiki senin pc parametirleri onun ucun zeifdir belke o vurur prosessoru qizdirir yadaki 2,3 gun gozle belke vintilyator tezedir ona gore iy gelir baxir iyede yaniq iyi gelir ya yag iyi gelir curbecur sebebden ola biler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 Videokart da 20-40 arası olmaldır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 he heri qaqaw oda baxir neden istifade eleyirsen meselen gta 4 oynasan istilik qalxacag 60 dereceye gujdu qrafikasi olan proqramnan ve yaxudda iqradan istifade eleyende 60 dereceye qalxir normal pc amma proqrami bagladigda yavaw yavaw enir 30 - 35 arasi olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 Məndə normalda 70-80 dır.O biri kompda isə normal 50 . Dediyim iy yuxarı hissədən gəlir.vintilyator olan yerdən Bir iki dostum var onlardada minimum 50 dir videkart Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.