Fuad Kərimli Konu tarihi: 30 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 30 Mayıs 2013 Salam,Oyunu yukledim Install edende bele gelir .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2013 gta 4 yükləmisən ? yuklediyin papqani deqiq sec. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2013 Burdan yuklemisem install yerinde papkani secirem orda Rockstar Games>Gta San Andress olmalidir ama mende bele pakpa yoxdu.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2013 Fuad ancaq bu modu yuklemeyin məsləhət deyil mən yükləmişdim bütün oyun faylları qatışdı oyunu yenidən yükləməli oldum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2013 bu oyunu oz komputerimede evveller yuklemisdim acmamisdi silib gelek Gta4 yazim.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2013 Fuad, Bu Oyun Deyile qardaşım bu GTA 4 üçün Hazırlanmış Mod`dur.. Gərək Kompyuterində GTA 4 Oyunu Əvvəlcədən Qurulu olsunki Sonra Sən Bu Modu Yükləyib GTA 4 Olan Qovluğu seçəsənki Mod GTA 4 oyununda dəyişikliklər etsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2013 Bu mod GTA 4 üçündü . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2013 he moddur deyrem axi niye papka yoxdu basa dusdum - cox sagolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2013 Buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.