aga hesenov Konu tarihi: 12 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 12 Haziran 2013 salamlar dostlar bir daha mene ele praqram lazimdiki yeniki mende telim nokia 6300du men onu usble qowum komputer ve hansisa praqramla onun kamerasindan isdifade edim skaypda falan bele yerlerde isdifade ede bilim olar bele bir wey? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Mövzunun adını biraz aydın geniş yaz... Düzgün bölmədədə açmamısan mövzunu... Sənin mövzun Mobil dünyası bölməsinə aiddi... Düzəliş edirəm... Gələn dəfə xəbərdarlıq olmadan silinəcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 bilen yoxdu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 bir ara belə praqramlar axtardım tapa bilmədim 2-3in tapdim İşə yarımadı ama Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 alinmaz disen onda? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Video Yükləmə linki bax bəlkə alındı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.