Faiq Əhədov Konu tarihi: 27 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 27 Haziran 2013 Salamlar... Dostlar mənə Microsoft Office 2013 lazımdı ancaq original olsun yəni nə repack nədə portable olsun... Mən saytlarda baxdım çoxusunda 3-4 GB idi deyə yazmadım... Tutumu hardasa 1-2 GB arası olsa yaxşı olar... Ancaq öz işlətdiyiniz versiya olsun əgər mümkünsə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Buyur Office 2013-- 84x PC- 625mb <-------------> Office 2013 - 64x PC - 703mb ----------------- acarları (key) ------------ ***Y89N6-KWWJX-YHFVP-DWMGK-XKR9J*** ***MT7NR-6GWBK-QGHBV-2YBFG-72V28*** Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Mən artıq 2 aydan bəlkə çox olar BUNU işlədirəm, yaxşıdır, azərbaycanca (share.az-a indilərdə qoymuşam) işləyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 said Linkə görə təşəkkür edirəm amma deyəsən sən verdiyin repack versiyadı çünki həcmi çox azdı... azeyneddin Təşəkkürlər amma sizində verdiyiniz repack versiyadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Repack versiya ilə originalda hansı fərqlər olur...? Öyrənmək üşün soruşuram.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 azeyneddin Dəqiq hansı fərqlər olduğunu söyləyə bilməyəcəm ancaq belə çox repack versiyalar işlətmişəm ki sonradan problemli olub elə mənim indiki işlətdiyim Office 2013 -da repack versiyadı... Onu silib ayrısını yazmaq istəyirəm... Birdə tutumlarına fikir verində görün nə qədər böyük fərq var mən bunlara çox fikir verirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Buna da şükür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Repackda problem ola bilər.Faylları düzgün setuplaşdırmıllar ona görə.Ancaq yaddaşı az olmagı problem deyil...Çünki sıxılma səviyyəsi yüksək olur.Original versiya budur.Həmin saytda qeydiyyat lazimdi yoxundusa torrent faylı götürdüm buyur... MicrosoftOffice2013ProfessionalPlus.StandardVolumex86x64Russian.torrent Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 RΣD DΣMθN, bunu öyrənmək istəyirəm ki. həmin saytda limit varmı, orda yazır ki, Vam dostupno XX,X GB. Bu yazıya görə öyrənmək istəyirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 RΣD DΣMθN Qaqaş təşəkkür linkə görə ancaq burda baxıram 4 dənə İSO. fayl var mən bunlardan hansını yazım indi?? .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 .İso faylını aç içindən götür. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 SW_DvD5_Office_Professional_Plus_2013 sistemin 64 bitdirse 64bit_Russian_MLF 32 bitdirse W32_Russian_MLF sec yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Elə mənimdə fikrimdə o idi 64 bit üçün olanı yazıram yükləmə gedir amma o birilər nə üçün idi onu daha bilmədim birdə bunun da tutumu elədə çox deyil yəni repack versiyadan fərqlənmir o qədər də... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 2013 deymez ne etdimki Deyesen reprack deyildi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 said Ola bilər qaqaş bəlkədə repack deyilmiş... RΣD DΣMθN Təşəkkür programı yazdım problemsiz işlədi... Bir dənə dili dəyişmədi nəsə onuda digər mövzuda həll edəcəm... Cavab yazan hər kəsə təşəkkür edirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.