Jump to content
Forum Windows-az.com

Google Play-da səhv..


Designer

Recommended Posts

Proqramlar telegramda

"Cihazınızda bu e-posta hesabıyla Google Play Store uygulamasına erişmediniz"

 

Aşağıdaki koşullarda, "Cihazınızda bu e-posta hesabıyla Google Play Store uygulamasına (beyaz renkli alışveriş torbası olan uygulama simgesi) erişmediniz. Daha Fazla Bilgi Edinin.” hatasıyla karşılaşırsınız:

 

1 Telefonunuz veya tabletiniz desteklenen bir cihaz değil. play.google.com'da telefonunuzu veya tabletinizi cihaz listesine elle ekleyemez ve Google Play web sitesini kullanamazsınız.

2 Cihazınızda Google Play Store uygulamasını kullanmadan önce Google Play web sitesini kullanmaya çalışıyorsunuz. Google Play Store uygulamasını cihazınızda kullandıktan sonra o telefonun veya tabletin play.google.com sitesinde görünmesi birkaç dakika alabilir. Google Play Store uygulaması cihazınıza önceden yüklenmemişse, daha fazla yardım için operatörünüze veya cihazınızın üreticisine başvurun.

 

3 Yeni Google Apps altyapısına geçirilmişbir Google Apps hesabı ile oturum açmışsınız. Bu tür hesaplar Google Play web sitesini kullanamaz, bunun yerine cihazınızdaki Google Play Store uygulamasını kullanabilir.

 

4 Android 1.5 (Cupcake) çalıştıran bir cihazınız var. Android 1.5 cihazlara sahip kullanıcılar Google Play web sitesini kullanamazlar, bunun yerine cihazdaki Google Play Store uygulamasını kullanabilirle

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...