VahidoV Konu tarihi: 28 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 28 Haziran 2013 Salam.Mende qeyd olunana model kompitordur.Skypede goruntu terse gorsenir.Demek olar ki 180-derece donub.Ayarlarda da bu haqqda hec ne tapa bilmedim.Hetda Skypeni silib,yeniden de yazdim.Esitdiyim melumatlara gore Asus modellerde bu hal bas verir.Kim komek ede biler?Yaradilan seraite gore tesekkurler ....... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 nizamlamalar yerinin şəklin çəkib qoyun bura baxaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Terlan , Sen neyin nizamlamalarin deyirsen?Umumiyyetle birat Hem skaypede,hem de Microsoft Silverlight baxanda kamerani terse gosterir.Ancaq Cyberlink YouCam proqraminda qaydasinda gosterir.Xarici sayitlarin forumunda oxudum.Deyirler driveri sehv qoyulanda bu probilem bas verir.Ancag buna formatdan sonra driver yuklemirsen.Kamerani ozu avtommatik yukleyir..Sen wekille anlamayacaqsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 herweyi yeniden bawlamali olaceysan driveri kamerani cameraya aid ne varsa kokunden sil ve yeniden yaz eger yene eyni netice alinsa webcamerani bawwagi ele bawqa variyant yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 driver probleminə oxşayır rəsmi saytından driveri yükləyib yoxlayın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Qaqalar sag olun.Ozum tapdim.Driver probilemi idi amma tam basqa cur.Oz ustunde olan driveri silirsen radnoyunu ha resmi sayitdaki driveri yukleyirsen ve sonra hemen driver paketinin icinden model vro dosu silib ustanovka eleyirsen duzelir Bura Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 düzəlməyinə sevindim uğurlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Sag ol dede.Tesekkurler .... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.