Faiq Əhədov Konu tarihi: 28 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 28 Haziran 2013 Salam... Mən bu videodakı kimi bir klip hazırlamaq istəyirəm eynən belə bunu necə edə bilərəm? Video dərslik olsa gözəl olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 video maker nen eliyirsen deqiq adi yadimnan cixib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 vallah mən heç belə bir video hazırlamamışam sadəcə marağlı gəldi və hazırlamaq istəyirəm... bilən varsa kömək etsin əgər mümkünsə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 video dərslik yoxdu bəlkədə var mən bilmirəm ama yəni helə effektlər vermək istəyirsənsə ProShow Producerdə verə bilərsən sadəcə o 1ci gələn şəkli photoshopda kəsmək lazımdı amma dənizi də bilmirəm yəni o proqramda video əlavə eliyib belə eləmək olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 bumerlezgin Özün bu dediyini hazırlıyıb video dərslik qoya bilməzsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Pinacle Studi ile et super proqramdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Haziran 2013 Sefa Aslanov Qardaş o program məndə heç olmuyub nədəki işlətməmişəm... özümdə əlavə olaraq Sony Vegas, Photoshop, Proshow Producer programları var... Bunlarla etmək əgər mümkündüsə video dərslik hazırlayardız zəhmət olmasa... Birdə deyirəm eynən o videodakı kimi etmək istəyirəm yəni ona oxşar alınsın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.