Faiq Əhədov Konu tarihi: 30 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 30 Haziran 2013 Salamlar... Mən bir çox saytlarda görürəm ki hər hansısa bir əməliyyat sistemini tanıdanda onun Task Manager -də olan % göstəricisi verilir yəni onun % -inin nə qədər az və çox olduğu göstərilir mən bilmək istərdim bu daha çox nədən qaynağlanır sistemdənmi ya Pc -in parametrlərindənmi?? Misal üçün məndə AMD prossesorudur ramıda 4... Göstərici % budur... .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 30 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2013 əməliyyat sistemi yükləyəndə onun hansı göstəricilərdə minimum və ya maksimum nəticə veriləcəyi göstərilir yəni sizdin kompyüter İntel Core Pentium E2200 ram 2GB olarsa normal göstərici İnte Core İ3 2130 ram 2GB olarsa maksimum göstərici alırsız bu istifadəçin sistem haqqında məlumatlandırmaq üçün yazılır mən əməliyyat sistemi yükləyəndə sizin dediyiniz kimi task manager % bir şey görməmişəm ola bilsin şəkil olsun deyə çəkillər ya da yuxarda dediyim maksimum minimum sistem tələblərini task manager ilə göstə0rirlər - yeni stil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2013 Terlan Bax qardaş buna misal olaraq mən elə öz saytımızda olan Windows 8.1 sistemini deyim orda şəkildəki göstərilən % ilə öz Pc -imdə olan % çox-çox fərqlənir təbii ki onda daha çoxdur %... Mən bunu ilk görəndə elə ən birinci prossesor ağlıma gəldi ki yəni ki bundan ola bilər amma yenədə bunu dəqiqləşdirmək üçün mövzu açdım ki daha ətraflı və dəqiq məlumatım olsun... Aşağıdakı şəkildə göstərirəm bu Windows-az.com saytında olan Windows 8.1 sistemindən şəkildi... 1372356665_1.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 30 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2013 elə dediyim kimidi əllə yazılan sistem tələblərinin şəkillisidir hard disk: 10 gb lokal diskdən 4 Gb yeyir yəni bu sistem 4 gb yer tutur diskdə ram: 3 prosessor: İntel i3 550 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 30 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2013 Təşəkkür edirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 30 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2013 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.