Elbəy Konu tarihi: 30 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 30 Haziran 2013 hamıya salam, Mənə dle şablonları götürüb editləmək və tərcümə etmək istəyirəm amma bunu bilmək istəyirəm ki dle-ni edit etmək üçün hansı faylı hansı proqramda açım eləcədə tərcümə üçün hansı faylı hansı proqramda açım, xahiş edirəm kim bilir kömək etsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 30 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2013 Notepad +++ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 Dreamweaver proqramıylada olar onda , qardash bunu necə edirlər bir dərslik olsaydi əla olardı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 Tercume etmek isteyirsense sablonun .tpl fayllarini at notepad++ a encode bolmesinden utf-8 ele ve sonrada tercume etde adi qaydada etitlemek ucunde sekiller ucun photoshop yaxsidir css ler ucunse gerek azda olsa css melumatin olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 Basha düşdüm çalışacam nəsə edim, təşəkkür bir sualəm da var orada azəri şiriftləri düşmür şablon rus dilindədi azərbaycan dilində bəzi hərflər necə edim düşsün? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 dedimde encode bolmesinden utf-8 ele dusecey Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 Alındı birdə mən eləedə bilərəm ki şablon saytda olduğu kimi açılsın və istədiyim yeri redaktə edim belə necəetməkolar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 Eger istediyin kimi olmasini isteyirsense yeni editlemek onda sekilleriin sal fotosopa orda editle qalan yerllerinide css bilirsense css den sablonu enelt qisalt darlasdir ve s. kimi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Temmuz 2013 sağol görüm neynirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.