eltun1998 Konu tarihi: 2 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 2 Temmuz 2013 Salam mən D diskində olan Windows sistemilə D diskini format edə bilərəm?Bu mümkündürmü? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 Salam.men seni anlamdim.Sen D-diskini format etmek isteyirsense ve sistemni proqramlarda C-diskindedirse daha D-diskini format etemk ucun Windows-u neyleyirsen?Hele adice format etde.Flaskartin formati kimi.Burada 90-% istifadeci formatla sistem yazmagi eyni birsey sayir.Format basqa seydir,sistem yazamaq basqa sey.Sen eger iki sistem yazmaq isteyirsense bir sistemi C-diskine,bir sistemi ise D diskine yaza bilersen.Amma bu da hec meslehet deyil Aldadici bir acilis saylir.Eger sen demek isteyirdinse ki,men D-diskinde olan Windows-la kompitorun ozunu format edim bu mumkun deyil.Sistem yaza bilersen,amma format ede bilmezsen. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 "D"diskini sistem yazmadan farmat eləmək olar.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
eltun1998 Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 Mən deyirəmki d diskində olan widoWsla komu format etmek olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 belə farmat eləməy olmaz sistem D diskindədirsə yaz ya USB yə yada Diskə sonra elə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 Leksiyalarimda lazimi cavabi yazmisam oxu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 Flaşkartdan Format etmə yollarını bilmək istəyirəm, bu yaxınlarda belə bir yazı vardı, sonra tapmadım, beləki, həmin "proqramı" düz istifadə edə bilmədim, flaşkartı format etdim?!... Başım itirdiyim sənədlərə qarışdı, ona görə həmin yazıları tapmadım... ____________________________________________________________________________ Kömək edəni RAMAZAN ayında xoş arzular gözləyir.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Temmuz 2013 Forumda Bu haqda Movzu var Flashla sistem yazma Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 ...əgər kompyuterdə 1 hdd varsa ,həmin disk c və d olmaqla 2 yerə bölünübsə,onda d diskində olan əməliyyat sistemi ilə format edə bilməzsən...bunun üçün sistem yazılmış cd/dvd ,flaş kart və ya usb-hdd-dən istifadə etməlisiniz... ...əgər 2 hdd olarsa, birinə sistem yazıb ,həmin sistemlə digər hdd-i format edə bilərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.