Fuad Kərimli Konu tarihi: 2 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 2 Temmuz 2013 Hamiya Salam...necə gündür ki internet sürəti cox zəifdir xp idi sildim 7 yazdim yene eyni şey düzəlmədi..butun kabelləri dəyişdirdim təzəsin aldı yene duzəlmədi..modem restart eletdirdim Aztelekomdu neçə dəfə zəngdə vurmusam yenə zifdi komputer PC-dir deməy olarki internete aid ne var teze sin almisam tezələmisəm duzəmiyib intert cox zaifdi nədən ola bilər bəlkə yaddan cixan nəsə var koməylid edesiz QEYD notbuknan girəndə suret yaxsi olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 ...bax gör windows update-də deyil ki ? ...antivirus və s. də update-də ola bilər.... ...bir də torrent proqramını istifadə etməyəndə saatın yanından çıxardın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 butun updateleri baglamisam antivirus isledmirem torrentde baglidir untitled.JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 ...eyni vaxtda pc-dən başqa noutbuk və ya telefonda wi-fi açıq olur ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 xeyr WiFi setting den baglayiram wifi ya gelen telefonu sunur cox uzundu onadandi məncə yaxina gətirdim düzəldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 modeme gelen sunurda problem var indi hara qoymusan sa modemi oradan yeni sunur cek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 ...Hamınız Çox Sağolun prablemi həll eledim İnternet yaxşıdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.