rasim82 Konu tarihi: 13 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 13 Temmuz 2013 Salam herkesi, adminleri ve istifadecileri salamlayiram. Mende hp 4515s notbukudur. Axsam notbuku acmaq istedim amma acilmadi. Ise salma duymesinin isiqi yanir, vintilyator isleyir, amma, ekran acilmir. 15-20 deqiqe gozledim acildi. Cole getmisdim biraz gec dondum gordum comp gozleme rejimine dusub. Acmaq istedim amma yenede acilmadi. 15-20 deqide gozledim acildi. Sonra normal isleyir. Sondurub yandiranda yenede tekrar olur. Xahis edirem komek edin bu neden ola biler. Ola bilsin movzunu duzgun bolmede acmamisam bilmirem. Beledirse uzurlu hesab edin. Evvelceden bu yazini oxumaq ucun vaxt ayiran herkese xususi tesekkutumu bildirirem. Sag olun. Umudvaram yardimci olacaqsiniz.... Qeyd edim ki, bu muddet erzinde compun ekrainda hec bir yazi olmur qara qalir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2013 rasim82 Salam... Mövzu başlığını qısa formada yaz və azəri şriftləriylə yaz... Düzəliş edirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2013 deqiq hesabla gor hemise eyni vaxtdan sonra sonra acilir?Adapder taxili olanda ve olmayanda da?Ekranliq deyil.Sadece ele olduqda elini bas power saxla sonecek ve sistemi deyis yoxla.Vintilliyatorluq deyil.Cunki o islemeynde isleyir sonra sonur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2013 Chox gumanki Nvidadandir ya nvidainin driverini duz yazmamisan yadaki videokarti kohnelib hansisa diotu yanib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2013 format ele. eger eyni problemle yene qarsilassan demeli problem videokartdadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Temmuz 2013 Teymur , Qaqas notbooklarda vintiliyyator probilemi olanda kompitor qosuldugdan 10-20 deqiqe erzinde sonur.Pc-larda vintiliyyator oturucu xaraker dasiyir ve soyudur.Amma notbooklarda anacag processoru ve ploatni soyudur.Qosulanda temperatur asagi oldugundan qizana kimi bir-teher isleyir.Amma bu qardasada qosulur eksine vaxt kecir sonra isleyir.Video-qarta geldikde notbookda video-cart yanada o umumiyyetle aclmir.Esas video cart yeni.O ya sistemlikdir,ramda bezen yerinden qacanda ve ya tozlanada olur.Men bildiyim bu qeder ....... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasim82 Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 Sagolun qardaslar herkese tesekkur edirem. Bu ramin tozlanmasindanmis. Sildim taxdim ve is normala dondu. Herkese tesekkur edirem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 rasim82 , Buyur qaqas.Halal xosun.Ram tozlanmasi qeyd etmisdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 VahidoV duz qeyd etmisen men ise bu xirdaliqlara fikir vermemiwdim ehsen sene ... Rasim82, chox wad olsumki duzelib ve problem aradan qaldirilib ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2013 Teymur , Sen sag ol qaqas.Yadimadir.Sende mene burada cox komeklik etmisen.Hala xosunuz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.