Miryusif Rahimov Konu tarihi: 16 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 16 Temmuz 2013 Salam dostlar. Mənə Nullsoft Scriptable Install System ilə necə Script kodlaşdırması hazırlandığı lazımdır. Mən Nullsoft Scriptable Install System ilə Tərtibat (Setup) hazırlamaq istəyirəm. Amma təəssüf ki, Script kodlamasını bilmədiyim üçün hazırlay bilmirəm. Dostlar bu proqramla işləyə bilənlər, bu proqramla Tərtibat (Setup) hazırlayan bilən dostlardan xaiş edirəm kömək etsin ... Tam bilmirəm amma deyəsən .NSI faylına əmrləri yazaraq MakeNSISW proqramına əlavə olunur daha sonra isə proqram hazırlanır. Dostlar xaiş edirəm bu proqramla Tərtibat (Setup) hazırlayanlar kömək etsin. Necə Script hazırlanır program əmrləri, şəkillər, ikonlar və mövzular necə əlavə olunur ..? Bilən dostlardan xahiş edirəm bu proqramda script istifadə etmək haqqında video hazırlayaraq Forma əlavə etsinlər ... Bu müqəddəs Ramazan ayı xətirinə kömək edin ...! Allah hamınızdan razı olsun ...! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Temmuz 2013 Mövzunun yerini dəyişdim. burdan videolarına bax.Amma mən sənə bu proqramı məsləhət görmürəm.Qəlizdi.Asan setup hazırlamaq istəyirsən Smart İnstall Maker istifadə elə.Ancaq özün setupa script (kodlar) , elaveler etmək istəyirsənsə İnno setupu yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miryusif Rahimov Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2013 RΣD DΣMθN Təşəkkürlər... Bəs mövzunu dəyişdiyin yer haradı...? Verdiyin linkdə Scriptlərlə necə işləmək lazım olduğunu göstərmir... Mənə Scriptlərlə işləməyi öyrədən video dərslik lazımdı... Burada Script kodları var ama başım çıxmadı... Başı çıxan biri video dərslik hazırlasa mənim üçün daha yaxşı olar... ... Script Kodlarının İstifadə Qaydası ... (NSIS) Script Kodunun Hazırlanması - İngiliscə (NSIS) Tərtibat üçün nümunə quraşdırma scripti - İngiliscə (NSIS) Sadə Dərsliklər - İngiliscə Xaiş edirəm İngilis dilini bilən və Script kodlarınnan anlayışı olan video dərslik hazırlayaraq forma yerləşdirsin... İndidən təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Temmuz 2013 Mövzunu Autorun bolməsinə açmışdın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miryusif Rahimov Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2013 RΣD DΣMθN qardaş hara yüklədiyimi deyil hara köçürdüyünü soruşurdum tapdım... Proqramlar bölməsindən Ordan-burdan otağına köçürmüsən... Xaiş edirəm mövzu haqqında köməklik edin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.