Ʌüsal Mesaj tarihi: 16 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2013 en passiv admin menem cox ehtimal ) Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2013 Vusal niye passiv olursanki bilirikki islerin coxdu bu o demek deyilki passivsen xeyr senin bu saytda zehmetin hamimizdan cox ve boyukdur sayt ucun ne etmisen bu saytin istifadecisi kimi minnetdarligimi bildirirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2013 Menim status hevesim yoxdu ele bir hevesim olsaydi coxdan forumadimini zad idim sadece menim gec gec girmeyime sebeb iwlerimin coxlugudu hamizada arzulayiram ) elimden geldikce komek edirem sagolun ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aze_danger959 Mesaj tarihi: 18 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2013 SAlam.Əvvəlcə təzə status alanları təbrik edirəm.Məndə əvəl bu sayıtda aşağı statustan jurnalistə kimi qalxmışdım(təbiki bu boş vaxtlarımda sayıta çox vaxt keçirməyimdən irəli gəlmidi.bir qismidə tətillərdən) ama sonradan unilər açıldıqda sayıta elədə tez-tez daxil ola bilmirdim.birdə girdim gördümki sayıtda statusum windows-team -ə salınıb.Mən hələ sayıt rəhbərlərindən birinədə demişdimki bu statusu aldıqdan sonra aşağı salınmaq kimi bir şey yoxdurki dedi yox.dahada həvəsləndim.daha çox sayıtda vaxt keçirdim əlimdən gələn qədər xəbər gondərdim və forumda komək etdim.Burda olan köhnə userlədrən məni tanıyanlar(nikimdən) bilər.Nəsə statusum aşağı salındıqda biraz pis oldum ondan sonra sayıta lap az ayda bir dəfə falan daxil olmaqa başladım.Məni səhv anlamayın mən burda heç kimi pisləmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2013 aze_danger959 bəli sən həmişə yaxşı xəbərlər yerləşdirmisən sayta.Bir müddət yenə aktiv olsan həmin statusu ala bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2013 aze_danger959 Qaqaş sənin statusunu mən almışam sənə bəlkə hansısa admin deyibki statusu almaq elə şey yoxdur onu səhv deyib bunu lap Turalın özü ilədə əlaqə saxlayıb soruşa bilərsən hətta Vüsallada səndə əgər yenidən saytda aktiv olsan statusun bərpa edəcəm qaldıkı almaq və s. kimi söhbətlər boş boş şeylərdi aktiv olmasan status istəmə bu saytın demək olar idarə öhtəliklərini Tural mən adminə tapşırıb aktivlik göstərsən mənim üçün fərqi yoxdu statusunu bərpa edəcəm uğurlar !!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 18 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2013 Salam dostlar necesiz meni taniyanlarada salam tanimayanlarada. Kamran - Murquzov, Delphi,Tanner , Vusal , Kamran Cavadadov , Point-Blank ve diger userleri salamlayiram.Men bu saytin kohne istifadecilerinden biriyem bu adlari cekdiklerim yeginki meni yaddan cixarmayib ve meni taniyirlar.men evvel bu sayta cox girirdim.Status sohbetleri oldu yeniki az yashli userler var idiki windows-az kimi saytda Forum Admini olmaga baslamisdilar.Ve men adi istifadeci olmusam menim userlere yazdigim komek meqsediyle olan Serhleri sildiyi ucun Foruma olan maragim getdikce azaldi.baxmiyaraqki sonradan ele hemin userlerin adminliyi elinden alindi nece diyerler Eleme Sahliq vezirlikdende geri qalarsan meseli oldu..Sozumun cani odurki esas Selahiyyetli olmaq Admin Status almaq deyil esas lazimi bilikleri Azeri dilinde ve Azerbaycan IT informasiya sahesinde bilik sahesinin genislendirilmesi ugrunda deyerli bilikleri Sayt Istifadecileriyle bolusmekdir. .. nese cox yazdim deyesen ugurlar her kese Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur Dadashli Mesaj tarihi: 18 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2013 he elbette X-missiya,sen bu saytin kohne simalarindansan...senden de cox behrelenmisik...ve dediklerin tam doqru ve duzgundur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 18 Aralık 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2013 X-Missiya, bratelnik səni heç yaddan çıxartmaq olar ? necəsən ? hə bu arada sənə qarşı kimsə nə haqsızlıq edibsə adlarını mənə şəxsidən göndər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.