Noname_445 Konu tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Konu tarihi: 27 Temmuz 2013 Salam! Qardaşlar mən bir az axtardım amma Windows 8.1 - in editlənməmiş fomasını tapa bilmədim. Daha doğrusu az editlənmis. Onsuz da hamısı editlənib. Mənə sadəcə açarı modifikatsiya olunmuşu lazımdı. Çox xahiş edirəm köməklik edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Fuad ele Windowsun öz resmi saytindaki 8.1 editlenmemisdi men ele indice yazdim hemin sistemi amma nedense aktiv elemek olmur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Hahahahahahaha Allah səndən razı olsun. Heç güləcəyim yox idi. Əlbəətdə aktiv olmaz. Sənin başqa saytlardan yüklədiklərinin içindən Hackerlər açar tələb edən faylı çıxarır. Ona görə də rahatca aktivatsiya olur. Elə daha niyə sizə eziyyət verirdim ki, oradan yükləyərdim də. Oradaki Windows - ları aktiv etmək olmur. Dostluğu qəbul elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 back to me Windows 7 ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Fuad Aliyev Burda gülməli heçnə yoxdu... Sadəcə məlumatım azdır bu haqda... Məlumat üçün təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Microsoft Windows 8.1 Pro 6.3 build 9369 x64 Full by Lopatkin (2013) yaxşı sistemə oxşayır özünüz baxıb qərar verin Windows-un rəsmi saytında olan Windows 8.1 Preview olur yəni baxış üçün versiya bu versiya tanıdmaq və test üçündür aktivasiyada 3 ay olur deyəsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Tərlan Bu verdiyin sistemin yükləmə linki yoxdur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 aşağıdadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2013 Windows 8.1 Pro 6.3 build 9369 x64 Full (2013/RUS/ENG) bu linklə eynidi demək olar adlarına fikir ver... biri yazıb həmin mən göstərdiyim linki sistem biosdan açılmıyıb... Mən hal-hazırda rəsmi saytdan olan 8.1 işlədirəm hərşey normaldı sistem aktivdə olunub ancaq masaüstündən trial yazısı getmir... mənə problemsiz Windows 8.1 lazımdı kim yaxşısını bilirsə linkini paylaşsın burda... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.