Jump to content
Forum Windows-az.com

Səs problemi


SmileIsmylove

Recommended Posts

Salam)problem ondan ibaretdiki driver var ses chixmir)indiyene geder ses chixirdi ama indi 2 gundu problem yashanir)beats audio sistemidi oz driveri yazilib...nauwnik saliram yene ses chixmir ama mesele orasindadiki nauwnik salan windowsun oz sesleri gelir(papkani achanda ses ve s. bu kimi shey) ama mahni yox.Computer-manager-Device burdan sondurub yandirmisham her 2 driveri( biri esas beats birde display sound) ama yene xeyri yoxdu.Adminst. tools-da da windows sound automaticdi- bilmirem neden birden oldu.belke kiminse melumati var bu hagda)evvelceden teshekkur)

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

Salam. Sizdə windows 8 deyilki?

 

Əgər Windows 8-dirsə mənim də başıma gəlmişdi sonradan bildim ki sən demə bluetooth problemi imiş. Bluetooth qurğusunu çıxar yoxla. Əgər bluetooth taxılı ola-ola səs gəlməsini istəyirsənsə Windows 8 nastroykasından cütləşdirilmiş qurğunu sil. Gələcəkdə nəsə göndərəndə aşağıda quşu götür ki kod istəməsin. Kod da istəməməsi ona görə ki kod istəyəndə çütləşir.

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...