Jump to content
Forum Windows-az.com

POINT BLANK


Bakines

Recommended Posts

Butun sayt ehline salam. Bratlar mende PB cox gec acir ve ya ele gun olurki hec acmir. yeni iqrat"in ustune basiram orda daire firlanir ama yenede oyuna girmir. demeli 3-4 defe format pbni silib yazmiwam, 2 defe notbuku format elemiwem ama yenede acilmir. herden acilir ama o biri gun girende acilmir. eveller olub mende pb rahat oynamiwam ama 1 ay zad olmadi sora yene yukledim bu veziyetdedi. indi beledi kim komey ede biler?

Eger tam bawa duwmedinizse prnt scrn edim

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

İlk öncə qardaşın dediyi internet,kompun parametrləri.Əyər komp 2gb ram 1gb video kart və 2.00ghz vıya biraz artıqdısa.Məsələn mən 2.00GHZ qalan parametrlər dediyim kimi olan kompa vin7yazdım pbda sən deyən proses donma olur.Əyər parametrlər elədə güclü deyilsə xp yaz.Kompa antivirus yaz axtarış ver.Microsoft essential`la axtar düzəlməsə ayrıları ilə edərsən.Dediyim yenicə format etdiyim kompda ilk başlarda açmırdı (C-D hər ikisini format etmişdim) antivirusla axtarış verdim.Heçnə tapmadı sonra oyuna daxil oldu.

1-İnternet

2-Sİstem

3-Antivirus.Bunlara bax.

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...