Faiq Əhədov Konu tarihi: 3 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 3 Ağustos 2013 Salam dostlar mən necə edə bilərəm Windows 8-in öz Skype programında mən köhnə nikimlə necə girə bilərəm?? Burda giriş üçün məndən poçt qutusu istəyir mənim poçt adresim var ancaq mən o adreslə deyil adi Skype programında yığıb girdiyim niklə daxil olmaq istəyirəm oda mümkün olmur... Bu problemi necə düzəltmək olar?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Buna bax ama digər skype quraşdırmağı məsləhət görürəm.O skype çox inkişaf etməlidi.Yəni axtarış nəticələrimdən bu qərara gəldim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Nihad düzü həmin göndərdiyin linkdən heçnə başa düşmədim ya da sən mənim sualımı düzgün anlamadın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Başa düşdüm.Vin8`in öz skype vin8də qeydiyat keçdiyin adla daxil olur.Yəni öz skyp`ınla daxil ola bilmirsən.BUda bir mənfi cəhətdi göndərdiyim linkdə isə o daxil olunan adları silmək üçün göstərilib.SƏn ən yaxşısı adi skype yüklə.Rəsmi saytdan yükləmə o birdəfəlik vin8 üçün yüklüyür.Yeni versiyanı başqa sayt vəya ööz saytımızda varsa burdan yüklə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Nihad mən bunu magazindən yazıram baxmayaraq ki burda Skype daha vizual tam ekran görsənir... İnanmıram ki bunun bir çıxış yolu olmuya... Sən verdiyin linkdəki şəkli düzü pc-də tapa bilmədim həmin yeri video ilə olsaydı əla olardı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-C3YHUN- Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Salam men dunen windows 8 e kecdim ve skype yukledim ama dili ingiliscedi kim bilir dili nece deyisim rusca edim parametrlerde dil seceneyi yoxdur kim bilirse yazsin xais edirem tesekurler. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 indi yoxladım dili dəyişmək olmur. Faiq qardaş amma mən köhnə login və parolla girdim ora hər şeydə yaxşı işləyir sən deyəsən login və parolu sehv yazırsan adi skaypda yoxla sonra həmən yerə yaz orda 1ci acılanda soldakını seç və login parolu yaz ola bilsin sən təzədən qeydiyyat bölməsinə girmisən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-C3YHUN- Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 qaqaw mendede win8 di sen sehv etmisen yeqin yeniden qeydiyyatdan kec linkine vurmusan gerek soldaki linke kecerdin parol login yazib girerdin sil skaypi yeniden yukle birinci microsoft akkountu istiyir onu yaz iki secenek gelecek soldakini sec ve oz login parolunu yaz bu qeder. elit-killer sagol qaqaw cox maraqlidi dili niye deyiwmey olmurki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Mən elektron poçt və parolu yazdım amma indi belə bişey gəldi burda nə edim? .jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Faiq qardaş vəssalamda girdin skaypa amma maraqsizdi hələ tam hazırlamayıblar Loading... səndə sagol halal xoşun bro tam hazır deyil ona görə fikir vermisənsə coxusunda dili dəyişmə funksiyası yoxdur heç girəndə çıxmaq da olmur gərək gizlədəsən özünü Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Elit-killer , qardaş bunu məndə bilirəmdə sadəcə mənə köhnə işlətdiyim login parolnan lazımdı yəni onla girə bilim buda alınmır program ilk açılanda məndən elektron poçtu istəyir login yox əsas problemdə budur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Faiq bro sən həmən köhnə loginlə o biri skaypa girə bilirsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Loading... , qaqaş sən yəqin ki bunu türkcə işlətmək istiyirsən bunun üçün gərək türkcə Windows 8 yazasan... Məndə sistem rus dilində oldugundan ruscadı Skype... Elit-killer , Hə girə bilirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Faiq bəlkə belə edəsən hansı ki skaypa girə bilmədiyin login parolun yəniki ucetnaya zapisini başqa emailə yönləndirəsən yəni poctanı dəyişdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Elit-killer , qardaş sən öz login parolunla necə girirsən bu skaypa bir dənə onu video ilə çəkib qoya bilsəydin bura yaxşı olardı... Çünki məndə skype adresi logindi burdada kı login yazmaq üçün yer yoxdu ancaq məndən poçt adresi istəyir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Faiq mən helə belə yoxlamaq üçün girdim ora indidə çıxa bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Niyəki çıxmaq olur... Qardaşlar imkan varsa kömək edin mənə... ya da videoya çəkin qoyun görüm necə edirsiz... məndə elə edim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeyale22 Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 SKPENIN RESMI SAYTINDAN WIN 8 UCUN OLANI YUKLE MEN ISLEDIREM WIN 8 UCUNDUR VE SISTEMIMDE WIN 8DIR ADI KOHNELER KIMIDIR+ INSANLAR SETDE OLMAYANDA VIDEO ZAPISDE QOYMAQ OLUR ONLARDADA WIN 8 UCUN SKPE OLSA GEDIR ELADIR MENCE Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 xeyale22 , əla olduğunu məndə bilirəm ancaq mən öz köhnə loginimlə buna daxil ola bilmirəm əsas məsələdə budur sən imkan varsa həmin görüntünü videoya çək görüm necə edirsən... Deyəsən çətin oldu sizlərə video hazırlamaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Faiq Məndə VVindovvs 7`didi.yoxsa video çəkərdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 skype da qeydiyyatdan kecende ora yazdigin emaili yaz .ya da nomrevi yaz yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2013 RΣD DΣMθN , Qeydiyyatdan keçmək mənə lazım deyil axı hazır hal-hazırda işlətdiyim login var ancaq burda login yazılan yer yoxdu burda elektron poçt istəyir məndən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-C3YHUN- Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 Faiq Ehedov Qaqas sen mail isteyen yerin seklin at bura baxaq microsoft emaili isteyir yoxsa skype ola bilsin microsoftda acmali olduqun maili isteyir... Sen umumiyyetle microsoftda qeydiyatdan kecmisen? P.S mende ele bir problem olmadi birinci microsoftdaki email ve parolu daxil etdim sonra ise skypdaki login parolu ve daxil oldu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 ne vaxt ki qeydiyyatdan kecmisdin o vaxt ki mailivi yaz.yenisini acma Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 2013 Mənim microsoftda qeydiyyatım var çox danışmaq istəmirəm videoya çəkdim hərşeyi baxın görün problem nədədi video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.