TΛNNΞЯ Konu tarihi: 3 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 3 Ağustos 2013 SALAM dostlar bu gün netdə gəzişərkən elə bugün təqdim edilən sistemi istədim sizlərlə paylaşım buyurun sistem tam originaldır heç bir dəyişiklik olunmuyub Windows 8.1 Enterprise Preview 6.3.9431 x86-x64 MSDN Rus Год выпуска: 2013 Версия программы: Build 6.3.9431 Последняя версия программы: 6.3 Разработчик: Microsoft Язык интерфейса: Русский Лечение: требуется YNB3T-VHW8P-72P6K-BQHCB-DM92V Системные требования: Windows 8.1 Enterprise Preview подходит для компьютеров, поддерживающих работу в Windows 8: Процессор: 1 ГГц или больше. ОЗУ: 1 ГБ (для 32-разрядной системы) или 2 ГБ (для 64-разрядной системы) Свободное место на жестком диске: 16 ГБ (для 32-разрядной системы) или 20 ГБ (для 64-разрядной системы). Графическая плата: MicrosoftDirectX 9 с драйвером WDDM. Linkə daxil olaraq sistemi torrent yükləyə bilərsiniz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Tanner Bu təmiz orginaldi açar filan tələb etmirki ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Dəyməz mən özümdə atdım yükləməyə test edəcəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 bu mence test ucundur duzdu? yani tam hazir deyil. Tanner yoxladiqdan sonra bura yaz meslehetli olsa de) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 VusVus, Mən bunun professionalın işlədirəm olsunda test üçün əladı heç bir problem yoxdu bu ondanda üstündür yəni heç bir problem yoxdur həmdə bu artıq MSDN versiyadı rəsmi versiya yükləyə bilərsiz yəni Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 He basha dushdum seni cox sagol.Yukleyib yoxlayacam. sadece PC mi formata ehtiyaci yoxdu deye elemirem uje 6 aydi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Qaqam mən bunu çoxdan yükləyib test etmişəm. Ancaq Microsoft - un öz rəsmi saytından. Heç bir problem yoxdu. Yaxşı işləyir. Format zamanı da açar istəmir. Ancaq formatdan sonra aşağıdakı yazı problemi qalmaqda davam edir. Mən də bu yazı probleminin aradan qaldırılması ilə bağlı video dərslik yerləşdirmişəm. Formda var. Axtarın tapacaqsız. Aktivatsiya da içində. Tam aktiv olur. Qeyd: Mən Windows 8.1 Enterprise versiyanın olduğunu deyəndə nədənsə heç kim mənə inanmadı. Bu heç yaxşı hal deyil. Mənə elə gəlir bura yazanlarında arasında inanmayanlardan var. Rütbəyə baxıb inamsızlıq göstərməyin. Çox xahiş edirəm. UĞURLAR!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Fuad cox sagol qaqa.Allah razi olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Sən də sağol qaqam. Dəyməz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Tanner paylaşdığın üçün təşəkkürlər.Yükləyib yoxlayacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Azər paylaşım üçün təşəkkürlər... Fuad düzdür ilk eşitdiyimdə məndə inanmamışdım Enterprise versiyanın belə tez çıxacağına amma oda hələki tanıtım versiyadı belədə baxanda Pro versiyadan o qədər də fərqlənmir... Demək olar eynidirlər... Yazı problemindədə sağol sənin o videodərsliyin mənə çox kömək oldu bu danılmazdır... Bir sualım olacaq burdaki userlərin hər birinə bu 8.1 həmişə belə Preview olacaq?? ya bu müvəqqəti versiyadır?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Sag ol dede.Yukleyirem gorum ne olacag.Amm yende salamati windows 7-dir ki,7-dir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Xeyir Preview yoxlanış versiyadı. Yəqin bu bir neçə? ayda artıq satışa buraxılar. Rəsmi saytda da yoxlamaq üçün 90 günlük trila versiyalar verilər. Windows 8 də olduğu kimi əlbəətdə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Fuad, pis başa düşmə bilirəm mənədə söz atırsan ama məndə elə eşitmişdim Videonu at bura zəhmət olmasa məndə rədd edim o yazını ordan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noname_445 Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 ALLAH eləməsin. Heç kim səf başa düşməsin. Sadəcə mənə pis təsir elədi heç kimin inanmaması. Buyur bu da VİDEO dərslik. UĞURLAR!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Fuad tesekkur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2013 Təşəkkürlər. Faiq, başqa versiyaları da çıxacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.