gabriell Konu tarihi: 14 Ağustos 2013 Paylaş Konu tarihi: 14 Ağustos 2013 salamlar , men windows xp yazdi formatdan sonra girdim panel upravleniye sesi yoxlamaqa gore hecneye basmaq olmur moy komputerde saq miwkani basdim , sese aid butun drayverler yerindedi ama ses cixmir kompdan sebebini deyin xahiw Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 KOmpyuterdə səs problemi tanış birində olmuşdu.Təzə ram taxmısan :?.Vəya 1ədəd ramdısa çıxar spirtlə sil tax.Vəya realtek`i yüklə.Driver geniusu yüklə driverləri axtar bəlkə yeniləmək lazımdı və s.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabriell Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 format eledim sadece relaktedi yazdim Bu eslinde baxiram nastroykadan ATI HIGH DEFINATION bele bir wey yazir oxumur hecne ( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 təzə Kalonka yoxla ola bilsin naqil zədələnib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 Drayverdən ola bilər amma məndə belə problem olmuşdu səbəbi nero idi neronu siləndən sonra səs çıxdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 Qaqa məndədə belə problem olmuşdu. Sən səs driverlərini yenidən yaz sonra kompa perezaqruzka ver belə işləməlidi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 ...səs driveri və ya vga driveri ola bilr... ...dispetçer ustroystvanın şəkilini çəkib bura qoy... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabriell Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 Realteki yaziram olmur oturmur ele , ATI High definition audio drayveri ozu tapir ses zad bir qramda cixmir girirem panel upravleniden baxmaqa hecneye girmek olmur baxin http://s018.radikal.ru/i516/1308/90/615cdfccb374.jpg beledi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 ... dispetçer ustroystvanın şəkilini çək baxaq... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabriell Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 yazdim uje wukur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 səs drayveri yükləmək lazımdır şəkildən açıq aydın görünür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ağustos 2013 ...driver pack solition ilə driverləri daha da rahat qoya bilərsən... ....Driver Checker və ya DriverEasy ilə online olaraq iternetdən driverləri avtomatik tapıb yükləmək olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.