Jump to content
Forum Windows-az.com

Windows 7-də səhv


VahidoV

Recommended Posts

1-ci sual.Salam.Dostlar axir zamanlar mene cox muraciet edirler kompiyuter formatina gore.Butun kompiyuterlerde eyni probleme gore.Kompiyuterin sisteminde catsimazliq oldugu qeyd olunur ve hec bir brauzer,oyun,wekil acmaq olmur.Ekrana sehv gelir ve deyir meselem 0000007x faili catismir.2ci sual Acer ASPIRE-ye indice sitem yazmisam.Drverlerde temin edilib.Sadece ne flaskartdan,ne xarici hdd-dan hec ne atmaq omur.Kopya edirem lakin dusmur nede hec ne yazmir.Sadece dusmur.

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

Kamran Cavadov.Kamran bax indi bir kompiyuterde geldi.Ondada eyni ile hemen hal bas verib.Hami deyir ki axsam ok.ru-sayitindan cixdiq ve sonduruk.Seher acdiqda bele olub.Men Wirvan seherinde yasayiram.Burada artiq tekce men 6-8 arasi muraciet olunub bu 2 gun erzinde.Kompitor normal acilir.Yenilenme isaresi gelir ve C,D diskinden basqa hara girisen,hansi faili acirsan asibka verir.Caresin men ancag Microsoft securitiy Essentials proqraminda gorurem.Heqiqeten mudafie edir.

Link to comment
Share on other sites

Microsoft Securtiy Essentials, Microsoft şirkətinin pulsuz antivirusudu.

Kaspersky Rescue Disk 10-u bir CD-ə yaz sonra Boot-dan CD-ni seçib kompyuterləri ümumi axtarış et. Live CD olduğuna görə adi halda silinməyən virusları daha yaxşı təmizləyir. 1-ci sualın üçün bu üsulu tətbiq et.

 

2-ci sualın errorun screenshot et at bura baxaq.

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...